Keşkül Tanımı İçin Malzemeler
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı toz badem
3 yemek kaşığı pirinç unu
1 yumurta sarısı
1 paket vanilya
Keşkül Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bir tencere süt, şeker yani bütün gereçleri ekleyip kısık ateşte karıştırarak pişirin.
Kaynayan ve kıvam alan keşküle en son vanilyayı ekleyin göz göz olana kadar pişirin.
Sonra ocaktan alıp kaselere hisse edin ve soğuduktan sonra istediğiniz üzere süsleyip servis edin.
File bademle çok hoş olur fakat dolabınızda ne varsa süslemesini yapabilirsiniz hanımlar şimdiden afiyet olsun
Keşkül Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı toz badem
3 yemek kaşığı pirinç unu
1 yumurta sarısı
1 paket vanilya
Keşkül Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bir tencere süt, şeker yani bütün gereçleri ekleyip kısık ateşte karıştırarak pişirin.
Kaynayan ve kıvam alan keşküle en son vanilyayı ekleyin göz göz olana kadar pişirin.
Sonra ocaktan alıp kaselere hisse edin ve soğuduktan sonra istediğiniz üzere süsleyip servis edin.
File bademle çok hoş olur fakat dolabınızda ne varsa süslemesini yapabilirsiniz hanımlar şimdiden afiyet olsun
Keşkül Tanımı Fotoğraflı Yapılışı