Ketojenik Şekersiz Reçelli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler
1-¾ su bardağı badem unu
3 yemek kaşığı beyaz krem peyniri
1/4 (çeyrek) su bardağı eritilmiş tereyağ
1/3 su bardağı monk meyve tatlandırıcı (yada başka tatlandırıcı kullanabilirsiniz)
1 adet yumurta
1/2 (yarım) çay kaşığı vanilya özütü
Kurabiyelerin üzerime koymak için;
Ev yapımı şekersiz çilekli reçel
Ketojenik Şekersiz Reçelli Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle tüm malzemeleri bir kapta karıştırıyoruz.
Sonra oluşan hamuru 15-20 dakika buzdolabında dinlendiriyoruz .
Oklava ile ince olmayacak şekilde açıp kurabiye şekillendiricisi ile şekil verdikten sonra ortasına çukur açın.
Ev yapımı şekersiz reçeli koyuyoruz.
Sonra önceden ısınmış 160 derece 15-20 dakika pişiriyoruz.
Ketojenik Şekersiz Reçelli Kurabiye Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
1-¾ su bardağı badem unu
3 yemek kaşığı beyaz krem peyniri
1/4 (çeyrek) su bardağı eritilmiş tereyağ
1/3 su bardağı monk meyve tatlandırıcı (yada başka tatlandırıcı kullanabilirsiniz)
1 adet yumurta
1/2 (yarım) çay kaşığı vanilya özütü
Kurabiyelerin üzerime koymak için;
Ev yapımı şekersiz çilekli reçel
Ketojenik Şekersiz Reçelli Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle tüm malzemeleri bir kapta karıştırıyoruz.
Sonra oluşan hamuru 15-20 dakika buzdolabında dinlendiriyoruz .
Oklava ile ince olmayacak şekilde açıp kurabiye şekillendiricisi ile şekil verdikten sonra ortasına çukur açın.
Ev yapımı şekersiz reçeli koyuyoruz.
Sonra önceden ısınmış 160 derece 15-20 dakika pişiriyoruz.
Ketojenik Şekersiz Reçelli Kurabiye Tarifi Fotoğraflı Yapılışı