Kış Çorbası (Turşu Çorbası) Tarifi İçin Malzemeler
1 çay bardası buğday
1 su bardağı ince kesilmiş lahana turşusu
1 yemek kaşığı salça
1 adet tavuk bulyon
1 tatlı kaşığı pul biber
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 su bardağı turşu suyu
4 su bardağı içme suyu
Kış Çorbası (Turşu Çorbası) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak sıvı yağ ve salçayı düdüklü tencereye ekliyoruz.
Yıkanmış buğdayı ve kesilmiş lahanayı düdüklüye koyuyoruz.
Üzerine diğer malzemeleri de ekleyip düdüklüyü kapatıp pişirmeye bırakıyoruz.
Düdüklü ilk yarım saat hızlı piştikten sonra kısın bi saat sonra kapatın.Afiyet olsun.
Kış Çorbası (Turşu Çorbası) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
1 çay bardası buğday
1 su bardağı ince kesilmiş lahana turşusu
1 yemek kaşığı salça
1 adet tavuk bulyon
1 tatlı kaşığı pul biber
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 su bardağı turşu suyu
4 su bardağı içme suyu
Kış Çorbası (Turşu Çorbası) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak sıvı yağ ve salçayı düdüklü tencereye ekliyoruz.
Yıkanmış buğdayı ve kesilmiş lahanayı düdüklüye koyuyoruz.
Üzerine diğer malzemeleri de ekleyip düdüklüyü kapatıp pişirmeye bırakıyoruz.
Düdüklü ilk yarım saat hızlı piştikten sonra kısın bi saat sonra kapatın.Afiyet olsun.
Kış Çorbası (Turşu Çorbası) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı