SoruCevap
Yeni Üye
Kısır Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı ince bulgur
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
Yarım su bardağı sıvı yağ
Yeşillikler
4 kol kıvırcık
Yarım demet maydanoz
Yeşil soğan
1 tane salatalık
Limon
Baharatlar ;pul biber, karabiber, 7 türlü, tuz
Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bir ölçü su kaynatılır, bulgur uygun bir kabak alınır kaynayan su bulgurun üzerine üstünü aşacak kadar ek edilir.
Üstü kapatılıp dinlenmeye bırakılır .
Bütün yeşillikler küçük küçük doğranır .
Dinen bulgur alınır, salçaları ek edilir ,güzelce elle karıştırılır .
Baharatları koyulur sıvı yağda ek edilir, servise hazırdır afiyet olsun.
Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 su bardağı ince bulgur
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
Yarım su bardağı sıvı yağ
Yeşillikler
4 kol kıvırcık
Yarım demet maydanoz
Yeşil soğan
1 tane salatalık
Limon
Baharatlar ;pul biber, karabiber, 7 türlü, tuz
Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bir ölçü su kaynatılır, bulgur uygun bir kabak alınır kaynayan su bulgurun üzerine üstünü aşacak kadar ek edilir.
Üstü kapatılıp dinlenmeye bırakılır .
Bütün yeşillikler küçük küçük doğranır .
Dinen bulgur alınır, salçaları ek edilir ,güzelce elle karıştırılır .
Baharatları koyulur sıvı yağda ek edilir, servise hazırdır afiyet olsun.
Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı