Kıtır Ekmek (Bayatlayan Ekmeklerden) Tanımı İçin Materyaller
Bayat ekmek
Zeytinyağı
Pul biber
Nane
Kekik
Kıtır Ekmek (Bayatlayan Ekmeklerden) Tanımı Yapılışı
Bayat ekmekler küp küp doğranır.
Üzerine isteğe nazaran zeytinyağı ve baharatlar eklenerek karıştırılır.
180 derecedeki fırında orta ara karıştırılarak pişirilir.
Ekmekler kızardıktan sonra fırından çıkarılır. Çorbalarla servis edilir.
Soğuduktan sonra kavanoza ya da saklama kabına konulup buzdolabında uzun mühlet koruma edilebilir. Afiyet olsun.
Bayat ekmek
Zeytinyağı
Pul biber
Nane
Kekik
Kıtır Ekmek (Bayatlayan Ekmeklerden) Tanımı Yapılışı
Bayat ekmekler küp küp doğranır.
Üzerine isteğe nazaran zeytinyağı ve baharatlar eklenerek karıştırılır.
180 derecedeki fırında orta ara karıştırılarak pişirilir.
Ekmekler kızardıktan sonra fırından çıkarılır. Çorbalarla servis edilir.
Soğuduktan sonra kavanoza ya da saklama kabına konulup buzdolabında uzun mühlet koruma edilebilir. Afiyet olsun.