SoruCevap
Yeni Üye
Kıymalı Ispanak Tanımı İçin Malzemeler
Küçük 1 baş soğan
1 kaşık biber salçası
2 bağ ıspanak
150 gr dana kıyma
1 çay kaşığı tuz
1 çorba kaşığı et tozu
Yarım su bardağı domates sosu
Yarım fincan yağ
Kıymalı Ispanak Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce ıspanaklarımızı bol suya koyup, güzelce yıkıyoruz. Ispanaklarımız yıkandıktan sonra doğruyoruz.
Soğanı doğrayıp, tencereye yağı ekledikten sonra soğanlarımızı solduruyoruz.
Kıymayı ekleyip, soğanla birlikte kavurduktan sonra, salçayıda ekliyoruz.
Bir bardak su ekleyip,5 dakika kaynatıyoruz.
Daha sonra ıspanaklarıda ekleyip 5 bardak su ekleyip 20 dk. altı kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz.
Et tozu yahut bulyonda olur, tuzunu pişmeye yakın ekliyoruz. Şimdiden afiyet olsun.
Kıymalı Ispanak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Küçük 1 baş soğan
1 kaşık biber salçası
2 bağ ıspanak
150 gr dana kıyma
1 çay kaşığı tuz
1 çorba kaşığı et tozu
Yarım su bardağı domates sosu
Yarım fincan yağ
Kıymalı Ispanak Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce ıspanaklarımızı bol suya koyup, güzelce yıkıyoruz. Ispanaklarımız yıkandıktan sonra doğruyoruz.
Soğanı doğrayıp, tencereye yağı ekledikten sonra soğanlarımızı solduruyoruz.
Kıymayı ekleyip, soğanla birlikte kavurduktan sonra, salçayıda ekliyoruz.
Bir bardak su ekleyip,5 dakika kaynatıyoruz.
Daha sonra ıspanaklarıda ekleyip 5 bardak su ekleyip 20 dk. altı kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz.
Et tozu yahut bulyonda olur, tuzunu pişmeye yakın ekliyoruz. Şimdiden afiyet olsun.
Kıymalı Ispanak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı