Kızlar icin Doğum Gunu Pastası
Kız Cocuklarına Doğum gunu pastası tarifi
Malzemeler
2 adet pastaban
2 3 paket cilekli krem şanti
Suslemek İcin
56 adet marshmallow
4 adet kornet dondurma kulahı
Suslemek icin bonibon şekerler
Kırmızı kırık akide şekeri
imageskizcocuklariicindogumgunupastasiyapimi5ad401b8d462f
İlk pastabanın uzerine cilekli krem şantiyi bir ispatula yardımı ile yayınız
İkinci kat pastabanı ilkinin uzerine koyun ve tekrar cilekli krem şantiyi yayın
3 Kat olacak şekilde pastabanları ustu uste koyup aralarına ve en uste cilekli krem şantiyi yaymayı bitirin
Elinizde kalan son pastabanlardan bir kavanoz kapağı ve ya bir yuvarlak kucuk kek kalıbı yardımı ile 1 adet kucuk 3 adet daha da kucuk pastabanlar cıkartın
En son elde ettiğimiz pastabanları buyukten kucuğe doğru ust uste aralarına şanti koyarak dizin Daha sonra Pastabanların etrafını kalan krem şanti ile bir ispatula yardımı ile kaplayın
Kırık akide şekerlerini bri tabağa koyun Bizler akide şekeri yerine normal toz şekere kırmızı gıda boyası ekleyerek kırmızı şeker elde ettik Kronet kulahlarının cevresine şantiyi surun ve bu kornetleri kırmızı şekerlere batırarak susleyin
Tum Kulahları susleyin ve pastamızın uzerine koymak icin hazır edin
Bu kulahlar ile pastamızı susleyin Arada kalan yerlere bir şato ve ya kale havası vermesi icin marsmallowlar ve bonibon şekerler ile susleyin
Kız Cocuklarına Doğum gunu pastası tarifi
Malzemeler
2 adet pastaban
2 3 paket cilekli krem şanti
Suslemek İcin
56 adet marshmallow
4 adet kornet dondurma kulahı
Suslemek icin bonibon şekerler
Kırmızı kırık akide şekeri
imageskizcocuklariicindogumgunupastasiyapimi5ad401b8d462f
İlk pastabanın uzerine cilekli krem şantiyi bir ispatula yardımı ile yayınız
İkinci kat pastabanı ilkinin uzerine koyun ve tekrar cilekli krem şantiyi yayın
3 Kat olacak şekilde pastabanları ustu uste koyup aralarına ve en uste cilekli krem şantiyi yaymayı bitirin
Elinizde kalan son pastabanlardan bir kavanoz kapağı ve ya bir yuvarlak kucuk kek kalıbı yardımı ile 1 adet kucuk 3 adet daha da kucuk pastabanlar cıkartın
En son elde ettiğimiz pastabanları buyukten kucuğe doğru ust uste aralarına şanti koyarak dizin Daha sonra Pastabanların etrafını kalan krem şanti ile bir ispatula yardımı ile kaplayın
Kırık akide şekerlerini bri tabağa koyun Bizler akide şekeri yerine normal toz şekere kırmızı gıda boyası ekleyerek kırmızı şeker elde ettik Kronet kulahlarının cevresine şantiyi surun ve bu kornetleri kırmızı şekerlere batırarak susleyin
Tum Kulahları susleyin ve pastamızın uzerine koymak icin hazır edin
Bu kulahlar ile pastamızı susleyin Arada kalan yerlere bir şato ve ya kale havası vermesi icin marsmallowlar ve bonibon şekerler ile susleyin