Kızarmış Poşe Yumurta Tanımı İçin Malzemeler
4-6 adet yumurta
Kaynatmak için su, tuz
Bulamak için ;
1 adet yumurta
1 su bardağı galeta unu
Kızarmış Poşe Yumurta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurta kaç adet yapmak isterseniz size kalmış
Tencereye su koyup kaynatıyoruz.
Yıkanmış yumurtaları 10 saniye kaynamış suda bekletip çıkartıyoruz.
Kaynar suyun içersine bir tatlı kaşığı tuz koyup süratlice karıştırıp suyun ortasına yumurtaları ekleyip yumurtanın akı pişince çıkarın.
Buzlu suyun içersine bırakıyoruz .
Yumurtaların tek tek bu süreci bittikten sonra havlu kağıt üzerine çıkarın.
Tavaya çok az sıvı yağ alıp ısıtıyoruz.
Bir adet yumurta çırpıp yumurtaları dikkatli bir halde evvel yumurtaya daha sonra galeta ununa bulayıp kızartıyoruz .
İçinin enfes akışkan sarısıyla yemelere doyamıyorum.
( detaylı bir formda görüntülü instagram sayfama ziyaret edebilirsiniz).
Kızarmış Poşe Yumurta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
4-6 adet yumurta
Kaynatmak için su, tuz
Bulamak için ;
1 adet yumurta
1 su bardağı galeta unu
Kızarmış Poşe Yumurta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurta kaç adet yapmak isterseniz size kalmış
Tencereye su koyup kaynatıyoruz.
Yıkanmış yumurtaları 10 saniye kaynamış suda bekletip çıkartıyoruz.
Kaynar suyun içersine bir tatlı kaşığı tuz koyup süratlice karıştırıp suyun ortasına yumurtaları ekleyip yumurtanın akı pişince çıkarın.
Buzlu suyun içersine bırakıyoruz .
Yumurtaların tek tek bu süreci bittikten sonra havlu kağıt üzerine çıkarın.
Tavaya çok az sıvı yağ alıp ısıtıyoruz.
Bir adet yumurta çırpıp yumurtaları dikkatli bir halde evvel yumurtaya daha sonra galeta ununa bulayıp kızartıyoruz .
İçinin enfes akışkan sarısıyla yemelere doyamıyorum.
( detaylı bir formda görüntülü instagram sayfama ziyaret edebilirsiniz).
Kızarmış Poşe Yumurta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı