Kolay Perişan Kurabiye Tanımı İçin Materyaller
125 gram margarin
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
Yarım su bardağı pudra şekeri
Yarım su bardağı nişasta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3 yemek kaşığı kuş üzümü
1 çay bardağı modül çikolata
2 su bardağı kadar un
Kolay Perişan Kurabiye Tanımı Yapılışı
Oda sıcaklığında yumuşamış olan margarin bir kaba alınır.
İçerisine sıvı yağ, yumurta, pudra şekeri, nişasta, kabartma tozu, vanilya eklenerek karıştırılır.
Yavaş yavaş un eği yapılır ve ele yapışmayan hamur elde edilir.
En son kuş üzümü ve kesim çikolata eklenir rastgele biçim verilir.
180 derece evvelce ısıtılmış fırında hafif pembeleşinceye kadar pişirilir. Afiyet olsun.
125 gram margarin
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
Yarım su bardağı pudra şekeri
Yarım su bardağı nişasta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3 yemek kaşığı kuş üzümü
1 çay bardağı modül çikolata
2 su bardağı kadar un
Kolay Perişan Kurabiye Tanımı Yapılışı
Oda sıcaklığında yumuşamış olan margarin bir kaba alınır.
İçerisine sıvı yağ, yumurta, pudra şekeri, nişasta, kabartma tozu, vanilya eklenerek karıştırılır.
Yavaş yavaş un eği yapılır ve ele yapışmayan hamur elde edilir.
En son kuş üzümü ve kesim çikolata eklenir rastgele biçim verilir.
180 derece evvelce ısıtılmış fırında hafif pembeleşinceye kadar pişirilir. Afiyet olsun.