Son konular

Kolojen Bombası Kendi Suyunda Ayak Paça Çorbası

Konuyu Yükselt

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
1
Çözümler
1
Tepkime
41
Puanları
318
Yaş
36
Coin
256,938
Kolojen Bombası Kendi Suyunda Ayak Paça Çorbası Tanımı İçin Gereçler
1 adet dana ayak ( parçalanmış )
2 lt su
Tuz
Limon
Dileğe nazaran ezilmiş 1 diş sarımsak
Sirke

Kolojen Bombası Kendi Suyunda Ayak Paça Çorbası Tanımı Yapılışı

Dilimlenmiş olarak almış olduğumuz dana ayaklarını soğuk suda yıkıyoruz.
Düdüklü tencereye sıralıyoruz.
Kaynatılmış yaklaşık 2 lt suyu üzerine ek ederek 1 saat pişiriyoruz.
Etleri kemiklerinden ayrılacak.
Daha sonra süzgece alıp soğuyunca küçük küçük kesiyoruz.
Tenceredeki kendi suyuna katıyoruz.
1 tatlı kaşığı tuz ek ederek bir taşım kaynatıyoruz.
Servis yaparken limon sirke ve sarımsak kullanabilirsiniz.
Afiyet olsun.
 

Similar threads

  • Soru
Kuzu Paça Çorbası Tanımı İçin Materyaller 4 adet kuzu paça 2 lt su Kaya tuzu 1 tahta kaşığı tepeleme nohut (24 suda bekletilmiş nohut ben nohut yemeğinden artanı koydum) Terbiyesi İçin 3 diş sarımsak Yarım limon suyu Yarım kaşık sirke Kuzu Paça Çorbası Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
  • Soru
Paça Haşlama Tanımı İçin Materyaller 10 adet kuzu paça 1 adet büyük soğan 1 yemek kaşığı salça Yarım çay bardağı zeytinyağı 3 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı sirke Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz 5 adet kokteyl çeri domates (1 adet olağan domateste olabilir ) 6 bardak su Paça Haşlama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
  • Soru
Yalancı Kelle Paça Çorbası (Çok Kolay Pratik Ve Lezzetli) Tanımı İçin Gereçler 4 kesim kemikli dana eti (Yoksa yarım kilo doğranmış kuşbaşı etide olabilir) 3 yemek kaşığı kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı sıvı yağı 2 yemek kaşığı dolusu un Yarım bardak soğuk su Terbiyesi için; Yarım bardak yoğurt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  • Soru
Kelle Paça Çorbası Tanımı İçin Materyaller 1 kilo kemikli kuzu eti Su 2 kaşık yoğurt 1 yumurta sarısı 1 kaşık un 4 diş sarımsak 3 kaşık sirke 1 limon 2 kaşık tereyağı 1 çay kaşığı tuz Kelle Paça Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Kemikli kuzu etini suyunu koyarak düdüklüde 30...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
  • Soru
Yalancı Paça Çorbası (Bol Soslu Lokanta Usulü) Tanımı İçin Materyaller 2 tane tavuk kalça ya da göğüs eti 3 su bardağı su 3 su bardağı tavuk suyu 1 çay kaşığı tuz Terbiye için: 4 yemek kaşığı yoğurt 1 yemek kaşığı un 1 tane yumurta sarısı Sosu : 3 diş sarımsak 1.5 yemek kaşığı sirke 6-7 damla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Üst Alt