SoruCevap
Yeni Üye
Kolojen Bombası Kendi Suyunda Ayak Paça Çorbası Tanımı İçin Gereçler
1 adet dana ayak ( parçalanmış )
2 lt su
Tuz
Limon
Dileğe nazaran ezilmiş 1 diş sarımsak
Sirke
Kolojen Bombası Kendi Suyunda Ayak Paça Çorbası Tanımı Yapılışı
Dilimlenmiş olarak almış olduğumuz dana ayaklarını soğuk suda yıkıyoruz.
Düdüklü tencereye sıralıyoruz.
Kaynatılmış yaklaşık 2 lt suyu üzerine ek ederek 1 saat pişiriyoruz.
Etleri kemiklerinden ayrılacak.
Daha sonra süzgece alıp soğuyunca küçük küçük kesiyoruz.
Tenceredeki kendi suyuna katıyoruz.
1 tatlı kaşığı tuz ek ederek bir taşım kaynatıyoruz.
Servis yaparken limon sirke ve sarımsak kullanabilirsiniz.
Afiyet olsun.
1 adet dana ayak ( parçalanmış )
2 lt su
Tuz
Limon
Dileğe nazaran ezilmiş 1 diş sarımsak
Sirke
Kolojen Bombası Kendi Suyunda Ayak Paça Çorbası Tanımı Yapılışı
Dilimlenmiş olarak almış olduğumuz dana ayaklarını soğuk suda yıkıyoruz.
Düdüklü tencereye sıralıyoruz.
Kaynatılmış yaklaşık 2 lt suyu üzerine ek ederek 1 saat pişiriyoruz.
Etleri kemiklerinden ayrılacak.
Daha sonra süzgece alıp soğuyunca küçük küçük kesiyoruz.
Tenceredeki kendi suyuna katıyoruz.
1 tatlı kaşığı tuz ek ederek bir taşım kaynatıyoruz.
Servis yaparken limon sirke ve sarımsak kullanabilirsiniz.
Afiyet olsun.