Kremalı Mantar Çorbası Tanımı İçin Gereçler
400 gram kültür mantarı
1 adet soğan
4 su bardağı sıcak su
1 su bardağı süt
Karabiber
Tuz
Sıvı yağ
2 yemek kaşığı un
Kremalı Mantar Çorbası Tanımı Yapılışı
Öncelikle mantarlarımızı güzelce yıkayalım ve küp küp doğrayalım.
Tencereye yağı alalım ve soğanları yemeklik doğrayalım tencereye ek edelim.
Kavuralım akabinde mantarları ek edelim karıştıralım.
Unu ekle karıştır akabinde suyuda ek edelim ve pişmeye yakın sütü de ekleyelim.
Tuz ve karabiberide ekle pişir. Servise hazır.
400 gram kültür mantarı
1 adet soğan
4 su bardağı sıcak su
1 su bardağı süt
Karabiber
Tuz
Sıvı yağ
2 yemek kaşığı un
Kremalı Mantar Çorbası Tanımı Yapılışı
Öncelikle mantarlarımızı güzelce yıkayalım ve küp küp doğrayalım.
Tencereye yağı alalım ve soğanları yemeklik doğrayalım tencereye ek edelim.
Kavuralım akabinde mantarları ek edelim karıştıralım.
Unu ekle karıştır akabinde suyuda ek edelim ve pişmeye yakın sütü de ekleyelim.
Tuz ve karabiberide ekle pişir. Servise hazır.