Son konular

Kremalı Mantarlı Körili Makarna

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Kremalı Mantarlı Körili Makarna Tanımı İçin Gereçler
1 adet soğan
2 diş sarımsak
2 yemek kaşığı köri
1 paket mantar
1 adet kırmızı kapya biber
1 adet sarı kapya biber
1 paket makarna
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı tereyağı
1 paket tereyağı
1 tatlı kaşığı karabiber
Sebzeli çeşni (Göz kararı )

Kremalı Mantarlı Körili Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak mantar ve küçük kuş başı doğradığım tavukları yarım su bardağı suyla farklı bir tencerede azıcık pişiriyorummm.
Büyük bir tencereme aldığım, kaynamış suyuma bir paket makarnamı ekliyorum, 10 dakika kadar pişirdim, biraz canlı sevdiğim için canlı bırakıyorum.
Daha sonra süzgece alıyorum ve tenceremde yağı biraz kızdırıp rendelenmiş soğan ve sarımsağı biberlerle birlikte hafif birkaç tıp çevirdim.
Daha sonra tavuk ve mantarı ekledim biraz daha pişirdim.
Daha sonra karabiber ve köri tuz çeşni ek edip kremamı aktardım.
En son makarnamı azar azar ekledim ve kısık ateşte tüm gereçleri karıştırdım. Veee makarnamız tüm lezzetiyle hazır deneyenlere afiyet olsun ben lezzetinden çok şad kaldım.
Kremalı Mantarlı Körili Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Körili Tavuklu Mantarlı Kremalı Makarna Tanımı İçin Malzemeler Yarım paket penna makarna 350-400 gram tavuk ğöğsü 1 kutu krema 10-15 adet mantar 1 orta uzunluk soğan 1 tatlı kaşığı kekik Yarım tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı fesleğen(isteğe bağlı 2 tatlı kaşığı köri 6-7...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
  • Soru
Kremalı Körili Mantarlı Tavuk Tanımı İçin Gereçler 500 gr tavuk göğsü 300-400 gram mantar 2 adet soğan 2 diş sarımsak 1 paket sıvı krema 2 yemek kaşığı köri 1 tatlı kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz biraz sıvı yağ Kremalı Körili Mantarlı Tavuk Tanımı Yapılışı Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
  • Soru
Kremalı Mantarlı Körili Tavuk Tanımı İçin Gereçler 500 gram tavuk göğsü 300-400 gram mantar 2 adet soğan 2 diş sarımsak 1 paket sıvı krema 2 yemek kaşığı köri 1 tatlı kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz Biraz sıvı yağ Kremalı Mantarlı Körili Tavuk Tanımı Yapılışı Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
  • Soru
Tavuk Dünyası Kremalı Körili Tavuk Ve Makarna Tanımı İçin Materyaller Tavuk için: 750 gram tavuk 1 adet soğan 2-3 adet yeşil biber Kapya biber Sarımsak 2 tatlı kaşığı köri 1 paket krema Karabiber Makarna: 1 paket makarna Terayağ Köri Az ölçüde krema yahut süt Tavuk Dünyası Kremalı Körili Tavuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru
Mantarlı Körili Tavuk Tanımı İçin Materyaller 1 paket tavuk göğsü derisiz (yaklaşık 500 gr) 250 gram mantar 2 adet yeşil biber 1 adet kuru soğan 1 tatlı kaşığı köri 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 paket krema Tuz ,karabiber (Baharat ölçülerini damak zevkinize nazaran ayarlayabilirsiniz) Mantarlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Üst Alt