Resimli Kremalı Pazılı Tavuk Sarması tarifi
Kremalı Pazılı Tavuk Sarması nasıl yapılır
Malzeme:
1 demet pazı yaprağı
8 adet tavuk gogus eti
tuz, tane karabiber
1 kahve fincanı Altın Hasat Riviera Zeytinyağı
Garnitur icin :
1 kg patates
2 corba kaşığı hardal
1 limonun suyu
bir tutam Tuz
2 corba kaşığı kornişon turşu
imageskremalipazilitavuksarmasitarifiresimli5ad43eea9dbdb
Yapılışı
Tavuk etlerini zeytinyağı, tuz ve karabiberle yarım saat kadar marine edin Patatesli garnitur icin patatesleri haşlayıp kabuklarını soyduktan sonra kup şeklinde kesin Kornişon turşuları da cok ince zar şeklinde doğrayıp patatese ilave edin Hardal, limon suyu, turşu ve bir tutam tuz ekleyip karıştırın Salatanız hazırdır Teflon bir tavayı ısıtıp tavuk etlerini kızartın Pazı yapraklarını kaynar suda birkac dakika haşlayıp suzun Kızartmış olduğunuz tavuk etlerini haşlanmış pazı yapraklarına sarın Onceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin Hardallı patates garnitur ve haşlanmış yumurta ile servis yapın
Kremalı Pazılı Tavuk Sarması nasıl yapılır
Malzeme:
1 demet pazı yaprağı
8 adet tavuk gogus eti
tuz, tane karabiber
1 kahve fincanı Altın Hasat Riviera Zeytinyağı
Garnitur icin :
1 kg patates
2 corba kaşığı hardal
1 limonun suyu
bir tutam Tuz
2 corba kaşığı kornişon turşu
imageskremalipazilitavuksarmasitarifiresimli5ad43eea9dbdb
Yapılışı
Tavuk etlerini zeytinyağı, tuz ve karabiberle yarım saat kadar marine edin Patatesli garnitur icin patatesleri haşlayıp kabuklarını soyduktan sonra kup şeklinde kesin Kornişon turşuları da cok ince zar şeklinde doğrayıp patatese ilave edin Hardal, limon suyu, turşu ve bir tutam tuz ekleyip karıştırın Salatanız hazırdır Teflon bir tavayı ısıtıp tavuk etlerini kızartın Pazı yapraklarını kaynar suda birkac dakika haşlayıp suzun Kızartmış olduğunuz tavuk etlerini haşlanmış pazı yapraklarına sarın Onceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin Hardallı patates garnitur ve haşlanmış yumurta ile servis yapın