Kremalı Sebze (Et Ve Balık Yemeklerinin Yanına Garnitür) Tarifi İçin Malzemeler
250 gram brokoli
150 gram karnabahar
2 orta boy patates
2 adet havuç
200 ml süt
200 ml krema (veya krema yerine hepsi süt olabilir )
1 tatlı kaşığı nişasta yarım çay bardağı su ile sulandırılmış
Sebze tozu (vegeta)veya tuz, karabiber
Kremalı Sebze (Et Ve Balık Yemeklerinin Yanına Garnitür) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bir tencereye sütü ve kremayı koyun, baharatlarını ilave edin.
Sebzeleri irice doğrayıp ilave edin ve yumuşayıncaya kadar pişirin.
En son nişasta, su karışımını ekleyip bir taşım kaynatın. Afiyet olsun.
Kremalı Sebze (Et Ve Balık Yemeklerinin Yanına Garnitür) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
250 gram brokoli
150 gram karnabahar
2 orta boy patates
2 adet havuç
200 ml süt
200 ml krema (veya krema yerine hepsi süt olabilir )
1 tatlı kaşığı nişasta yarım çay bardağı su ile sulandırılmış
Sebze tozu (vegeta)veya tuz, karabiber
Kremalı Sebze (Et Ve Balık Yemeklerinin Yanına Garnitür) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bir tencereye sütü ve kremayı koyun, baharatlarını ilave edin.
Sebzeleri irice doğrayıp ilave edin ve yumuşayıncaya kadar pişirin.
En son nişasta, su karışımını ekleyip bir taşım kaynatın. Afiyet olsun.
Kremalı Sebze (Et Ve Balık Yemeklerinin Yanına Garnitür) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı