Kremalı Tavuk Ve Mantarlı Güveç Tanımı İçin Materyaller
2 paket tavuk göğsü
2 paket sıvı krema
4 adet kapya biber
2 adet kuru soğan
1 yemek kalığı tereyağı
Sıvı yağ
Tuz
Kara biber
2 paket mantar
2 paket rendelenmiş kaşar
Kremalı Tavuk Ve Mantarlı Güveç Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Evvel tavukları kuş başı doğrayıp suyunu salıp ve çekene kadar pişirelim suyunu çeken tavuğa yemekli doğradığımız soğanı biberi atıp hoş soteleyelim.
En son doğranmış mantarı ekleyip hoş pişirelim ve baharatlarını atalım pişen tavuk soteyi güveçlere hisse edelim.
Kremayıda tıpkı halde bütün güveçlere eşit biçimde dökelim fırın tepsisine koyup güveçlerin yarısına kadar su koyalım.
Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirelim tekrar çıkartıp rendelenmiş kaşar dan bütün güveçlere eşit formda hisse edelim tekrar fırına koyup kaşarlar kızarana kadar pişirelim afiyet olsun.
2 paket tavuk göğsü
2 paket sıvı krema
4 adet kapya biber
2 adet kuru soğan
1 yemek kalığı tereyağı
Sıvı yağ
Tuz
Kara biber
2 paket mantar
2 paket rendelenmiş kaşar
Kremalı Tavuk Ve Mantarlı Güveç Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Evvel tavukları kuş başı doğrayıp suyunu salıp ve çekene kadar pişirelim suyunu çeken tavuğa yemekli doğradığımız soğanı biberi atıp hoş soteleyelim.
En son doğranmış mantarı ekleyip hoş pişirelim ve baharatlarını atalım pişen tavuk soteyi güveçlere hisse edelim.
Kremayıda tıpkı halde bütün güveçlere eşit biçimde dökelim fırın tepsisine koyup güveçlerin yarısına kadar su koyalım.
Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirelim tekrar çıkartıp rendelenmiş kaşar dan bütün güveçlere eşit formda hisse edelim tekrar fırına koyup kaşarlar kızarana kadar pişirelim afiyet olsun.