Son konular

Kremalı Tavuk

Konuyu Yükselt

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
1
Çözümler
1
Tepkime
41
Puanları
318
Yaş
35
Coin
256,935
Kremalı Tavuk Tanımı İçin Gereçler
1 kilo kuşbaşı tavuk (göğüs)
9-10 adet arpacık soğan
3 diş sarımsak
1 adet kapya biber
1 adet çarliston biber
Zeytinyağı
1 paket sıvı krema
Tuz, karabiber, pulbiber, kırmızı tozbiber
Köri

Kremalı Tavuk Tanımı Yapılışı

Tavaya yağ ve tavukları koyarak soteleyin.
Tavuklar suyunu çekene kadar kavurun.
Farklı bir tavada önce arpacık soğan ve sarımsağı, sonra da biberleri kavurup tavukların içine karıştırın.
Birlikte düzgünce kavurduktan sonra tüm baharatları ek edin.
En son kremasını boşaltın ve koyulaşınca altını kapatın. Afiyet olsun
 

Similar threads

  • Soru
Lokum Gibi Etiyle Sac Tava Tarifi İçin Malzemeler 250 gram kuşbaşı et 2 adet küçük soğan 2 adet kapya biber 2 adet çarliston biber 2 adet domates Yarım çay bardağı zeytinyağ 1 tatlı kaşığı dolusu tereyağ Marine işlemi için; 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı zeytinyağ 1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  • Soru
Yiyenlerin Bir Daha İsteyeceği Bir Ana Yemek Şehzade Kebabı Tanımı İçin Materyaller 600 gram kuş başı et 3 tane büyük patlıcan 4 tane yeşil biber 2 tane domates 2 tane soğan 4-5 diş sarımsak 1 su bardağı et suyu 1 yemek kaşığı salça 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 çay kaşığı karabiber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
  • Soru
Kremalı Ispanak Yatağında Nefis Antrikot Tanımı İçin Gereçler 2 bağ ıspanak 500 gram antrikot (jülyen doğranmış) 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağ 200 ml krema Tuz, karabiber Kremalı Ispanak Yatağında Nefis Antrikot Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru
Kremalı Köri Soslu Tavuk Tanımı İçin Materyaller 2 adet tavuk göğsü 9-10 adet arpacık soğan 1 çay bardağı zeytinyağı 1 adet kapya biber 1 adet çarliston biber 7-8 adet kültür mantarı 1 tatlı kaşığı köri Yarım tatlı kaşığı kekik 1 çay kaşığı karabiber Tuz 1 kutu süt kreması Kremalı Köri Soslu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru
Patatesli Çıtır Mantı Tanımı İçin Materyaller Hamuru ı̇çin; 3 su bardağı un 1 tane yumurta 1,5 çay kaşığı tuz Su Patatesli iç harç için; 3 adet patates 2 diş sarımsak 1 adet soğan 1.5-2 yemek kaşığı domates salçası Maydanoz Tuz, karabiber, nane, pulbiber, kimyon, kırmızı toz biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Üst Alt