Kremalı Tavuklu Mantarlı Makarna

SoruCevap

Yeni Üye
Çözümler
1
Tepkime
57
Yaş
36
Coin
256,936
Kremalı Tavuklu Mantarlı Makarna Tanımı İçin Malzemeler
300 gram makarna
1 adet tavuk göğsü (200-250 gram)
250 gram mantar
2 diş sarımsak
2 yemek kaşığı zeytinyağ
1 adet zerzevat bulyon (1 çay bardağı suya eritilmiş)
200 ml krema
Çeyrek çay bardağına 1 dolu tatlı kaşığı nişasta
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
Yarım çay kaşığı karabiber
2 yemek kaşığı toz kaşar peynir

Kremalı Tavuklu Mantarlı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuk göğsünü dilediğiniz büyüklükte kesip 2 yemek kaşığı zeytinyağında kavurun.
Tavuklar piştikten sonra mantar, sarımsak ve baharatları da ekleyip yüksek ateşte pişirin.
Erittiğiniz zerzevat bulyon ve kremayı da ekleyip devam karıştırın.
Kaynamaya başlayınca nişastayı da ekleyin ve kısık ateşte bi 10 dakika kadar pişirin.
Son olarak haşladığınız makarnayı ve peyniri de ekleyin. Afiyet olsun Tarifin görüntülü yapılışını instagram sayfamda bulabilirsiniz (@cookingwithzehra_)
Kremalı Tavuklu Mantarlı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst Alt