Kumpir Tanımı İçin Malzemeler
2 tane büyük patates
2 yemek kaşığı tereyağı
2 tane kornişon turşu
Garnitür konserve
Yeteri kadar kaşar peynir rendesi
Arzuya nazaran sosis
Mısır
Zeytin siyah yeşil
Tuz
Ketçap
Mayonez
İçeriğindeki gereçler size kalmış kısır koyanda oluyor lakin dediğim üzere herkesin kumpir materyali farklıdır
Kumpir Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak patatesleri güzelce yıkayıp kuruluyoruz.
Önce yağlı kağıda daha sonra folyoya sarıyoruz ve fırın tepsisinde 220 derecede pişiriyoruz.
Benim yaptığım 1 saatte pişmişti ancak sizin fırın farklı olabilir 1 saaten sonra denetim etmek için çıkartıp bakabilirsiniz, pişmemişse biraz daha pişirebilirsiniz dağılacak kadar pişirmediğiniz sürece kafidir.
Pişen patateslerimizi çıkarıp yavaşça ortadan ikiye gerçek kesiyoruz lakin tamamını değil yarım kalacak formda.
Ortasını bıçak yahut çatal yardımıyla karıştırıyoruz ve tereyağını koyuyoruz tuz da ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
O esnada kaşarı da ekliyoruz ve tekrar karıştırıp kaşar büsbütün eriyince bırakıyoruz bunu yaparken patatesleri yan taraflardan ortaya gerçek getiriyoruz yavaşça delmeden.
Ve en son içine koyacağınız materyalleri koyup servis edebilirsiniz afiyet olsun .
Kumpir Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 tane büyük patates
2 yemek kaşığı tereyağı
2 tane kornişon turşu
Garnitür konserve
Yeteri kadar kaşar peynir rendesi
Arzuya nazaran sosis
Mısır
Zeytin siyah yeşil
Tuz
Ketçap
Mayonez
İçeriğindeki gereçler size kalmış kısır koyanda oluyor lakin dediğim üzere herkesin kumpir materyali farklıdır
Kumpir Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak patatesleri güzelce yıkayıp kuruluyoruz.
Önce yağlı kağıda daha sonra folyoya sarıyoruz ve fırın tepsisinde 220 derecede pişiriyoruz.
Benim yaptığım 1 saatte pişmişti ancak sizin fırın farklı olabilir 1 saaten sonra denetim etmek için çıkartıp bakabilirsiniz, pişmemişse biraz daha pişirebilirsiniz dağılacak kadar pişirmediğiniz sürece kafidir.
Pişen patateslerimizi çıkarıp yavaşça ortadan ikiye gerçek kesiyoruz lakin tamamını değil yarım kalacak formda.
Ortasını bıçak yahut çatal yardımıyla karıştırıyoruz ve tereyağını koyuyoruz tuz da ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
O esnada kaşarı da ekliyoruz ve tekrar karıştırıp kaşar büsbütün eriyince bırakıyoruz bunu yaparken patatesleri yan taraflardan ortaya gerçek getiriyoruz yavaşça delmeden.
Ve en son içine koyacağınız materyalleri koyup servis edebilirsiniz afiyet olsun .
Kumpir Tanımı Fotoğraflı Yapılışı