SoruCevap
Yeni Üye
Küp Küp Kış Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
1 orta uzunluk patates
1 orta uzunluk havuç
1 adet pırasa
3 diş sarımsak
4 yemek kaşığı zeytinyağı
200 ml et suyu yada et bulyon
Tuz-karabiber
Terbiyesi için
Yarım limon suyu
1 tatlı kaşığı un
Küp Küp Kış Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Pırasayı kalın kalın doğruyoruz sarımsakları 3e bölüyoruz tenceremize yağıda koyup kavuruyoruz.
Patatesi ve havucu da küp küp doğrayıp tenceremize ekliyoruz.
Tuz ve karabiberini de kendimize nazaran ayarlayıp dökelim.
Et suyumuzu yada bir bardakta çözündürdüğümüz bulyonu tenceremize ek edelim.
4 bardak sıcak suyuda tenceremize koyup kaynatıyoruz.
Terbiyesinide kaynayan çorbamıza ek edip altını kapatıyoruz. Afiyet olsun.
Küp Küp Kış Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 orta uzunluk patates
1 orta uzunluk havuç
1 adet pırasa
3 diş sarımsak
4 yemek kaşığı zeytinyağı
200 ml et suyu yada et bulyon
Tuz-karabiber
Terbiyesi için
Yarım limon suyu
1 tatlı kaşığı un
Küp Küp Kış Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Pırasayı kalın kalın doğruyoruz sarımsakları 3e bölüyoruz tenceremize yağıda koyup kavuruyoruz.
Patatesi ve havucu da küp küp doğrayıp tenceremize ekliyoruz.
Tuz ve karabiberini de kendimize nazaran ayarlayıp dökelim.
Et suyumuzu yada bir bardakta çözündürdüğümüz bulyonu tenceremize ek edelim.
4 bardak sıcak suyuda tenceremize koyup kaynatıyoruz.
Terbiyesinide kaynayan çorbamıza ek edip altını kapatıyoruz. Afiyet olsun.
Küp Küp Kış Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı