Kupta Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler
1 litre süt
1 su bardağı buğday nişastası
1 buçuk su bardağı toz şeker
Piştikten sonra;
1 yemek kaşığı margarin
1 paket krem şanti (sade)
Piştikten sonra açmak için (yarım su bardağı süt)
Kupta Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tenceremizi ocağa alıyoruz.
Süt, nişasta ve şekeri karıştırarak pişiriyoruz.
Kaynadıktan sonra muhallebimizi ocaktan alıyoruz.
Margarin ve krem şantiyi ek ederek çırpıyoruz.
Son olarak, akışkan kıvam alması için sütümüzü ek ederek karıştırıyoruz.
Kuplarımıza alarak isteğe bağlı süsleme yapıyoruz. Afiyet olsun.
Kupta Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 litre süt
1 su bardağı buğday nişastası
1 buçuk su bardağı toz şeker
Piştikten sonra;
1 yemek kaşığı margarin
1 paket krem şanti (sade)
Piştikten sonra açmak için (yarım su bardağı süt)
Kupta Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tenceremizi ocağa alıyoruz.
Süt, nişasta ve şekeri karıştırarak pişiriyoruz.
Kaynadıktan sonra muhallebimizi ocaktan alıyoruz.
Margarin ve krem şantiyi ek ederek çırpıyoruz.
Son olarak, akışkan kıvam alması için sütümüzü ek ederek karıştırıyoruz.
Kuplarımıza alarak isteğe bağlı süsleme yapıyoruz. Afiyet olsun.
Kupta Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı