Kuru Etli Humus Tanımı İçin Materyaller
800 gram haşlanmış nohut
1 adet limonun suyu
Yarım çay bardağı zeytinyağı
4 yemek kaşığı tahin
1 tatlı kaşığı tuz
1 dolu çay kaşığı kimyon
Yarım çay bardağı su
2 iri diş sarımsak
5-6 dilim füme et
Kuru Etli Humus Tanımı Yapılışı
Füme et hariç bütün gereçler robota alınır ve pürüzsüz bir kıvam alana kadar robotta çekilir.
Servis yapmadan evvel kuru etler kızgın tavada artlı önlü kızartılır.
Hazırlanan humusun üzerine kuru etler dizilir ve çok ince zeytinyağı gezdirilip servis edilir.
Deneyecek herkese şimdiden afiyet olsun.
800 gram haşlanmış nohut
1 adet limonun suyu
Yarım çay bardağı zeytinyağı
4 yemek kaşığı tahin
1 tatlı kaşığı tuz
1 dolu çay kaşığı kimyon
Yarım çay bardağı su
2 iri diş sarımsak
5-6 dilim füme et
Kuru Etli Humus Tanımı Yapılışı
Füme et hariç bütün gereçler robota alınır ve pürüzsüz bir kıvam alana kadar robotta çekilir.
Servis yapmadan evvel kuru etler kızgın tavada artlı önlü kızartılır.
Hazırlanan humusun üzerine kuru etler dizilir ve çok ince zeytinyağı gezdirilip servis edilir.
Deneyecek herkese şimdiden afiyet olsun.