Kuru Kayısı Hoşafı Tanımı İçin Gereçler
Yarım kilo kuru kayısı (tatlı yahut ekşi kayısı sizin isteğinize kalmış)
2 buçuk su bardağı toz şeker
1 litre kaynamış su
Kuru Kayısı Hoşafı Tanımı Yapılışı
Kaysılarımızı pak yıkayıp cam sürahiye koyuyoruz .
Kaynamış suyu üzerine döküp şekeri ilave edip karıştırıp sağumaysa bırakıyoruz .
Sonra afiyet olsun.
Yarım kilo kuru kayısı (tatlı yahut ekşi kayısı sizin isteğinize kalmış)
2 buçuk su bardağı toz şeker
1 litre kaynamış su
Kuru Kayısı Hoşafı Tanımı Yapılışı
Kaysılarımızı pak yıkayıp cam sürahiye koyuyoruz .
Kaynamış suyu üzerine döküp şekeri ilave edip karıştırıp sağumaysa bırakıyoruz .
Sonra afiyet olsun.