Kurumuş Lokum Değerlendirmesi İle Havuçlu Cezerye Tarifi İçin Malzemeler
250 gram lokum
Yarım kilo havuç
1 su bardağı su
Hindistan cevizi
Kurumuş Lokum Değerlendirmesi İle Havuçlu Cezerye Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yarım kilo havucu soyup rendeleyip ,1 su bardağı su ile birlikte kapağını kapatarak pişirin.
Suyu çekip pişdikten sonra lokumlarınızı içerisine atıp erimesini sağlayın.
Erdikten sonra ocağın altını kapatın.
Hindistan cevizini küçük boy dikdörtgen tepsiye serpiştirdikten sonra lokumlu ve havuçlu karışımı hindistan cevizinin üzerine güzelce yayın.
Üzerini tekrardan hindistan cevizi ile kaplayarak dolapda en az 2 saat dinlendirdikden sonra dilimleyip sunabilirsiniz. Afiyet olsun.
Kurumuş Lokum Değerlendirmesi İle Havuçlu Cezerye Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
250 gram lokum
Yarım kilo havuç
1 su bardağı su
Hindistan cevizi
Kurumuş Lokum Değerlendirmesi İle Havuçlu Cezerye Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yarım kilo havucu soyup rendeleyip ,1 su bardağı su ile birlikte kapağını kapatarak pişirin.
Suyu çekip pişdikten sonra lokumlarınızı içerisine atıp erimesini sağlayın.
Erdikten sonra ocağın altını kapatın.
Hindistan cevizini küçük boy dikdörtgen tepsiye serpiştirdikten sonra lokumlu ve havuçlu karışımı hindistan cevizinin üzerine güzelce yayın.
Üzerini tekrardan hindistan cevizi ile kaplayarak dolapda en az 2 saat dinlendirdikden sonra dilimleyip sunabilirsiniz. Afiyet olsun.
Kurumuş Lokum Değerlendirmesi İle Havuçlu Cezerye Tarifi Fotoğraflı Yapılışı