Kuskus Salatası Tarifi İçin Malzemeler
1 paket kuskus
1 paket maş fasülyesi (yoksa yarım su bardağı haşlanmış yeşil mercimek)
1 tutam maydanoz
1 tutam dereotu
1 çay bardağı mısır
1 ayıklanmış nar
Tuz, zeytin yağı, limon suyu
Kuskus Salatası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Renk cümbüşü hepsi minnak harika bir lezzet masanızın starı görüntüsüyle denemeye değer enfestoo bir tarif
Kuskusu tencereye alarak tuz ve 2 yemek kaşığı yağ ekleyip haşlıyoruz
Haşlayıp suyunu süzdürdüğümüz kuskusu bir kaba alarak üzerine haşlanmış mısır, ( konserve mısırı suyunu süzdürüp yıkadıktan sonra ekleyin)
Maş fasülyesi ( suyunu süz ve yıka ve ekle) dereotu ve maydanozu yıkayıp ince kıydıktan sonra ekleyip üzerine tuz zeytin yağı ve 1 limon suyunu ekleyerek karıştırın
Ben şık durması için resimde görünen kek kalıbına salatayı aktardım.
Üzerine iyice bastırdım ters çevirip şeklini verdim.
Üzerine boşluk kalan kısma 1 ayıklanmış narı ekledim vee servise hazır enfestoo deneyin ve benimle paylaşmayı unutmayın not maş fasülyesini pehlivanoğlunda bulabirsiniz.
Kuskus Salatası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
1 paket kuskus
1 paket maş fasülyesi (yoksa yarım su bardağı haşlanmış yeşil mercimek)
1 tutam maydanoz
1 tutam dereotu
1 çay bardağı mısır
1 ayıklanmış nar
Tuz, zeytin yağı, limon suyu
Kuskus Salatası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Renk cümbüşü hepsi minnak harika bir lezzet masanızın starı görüntüsüyle denemeye değer enfestoo bir tarif
Kuskusu tencereye alarak tuz ve 2 yemek kaşığı yağ ekleyip haşlıyoruz
Haşlayıp suyunu süzdürdüğümüz kuskusu bir kaba alarak üzerine haşlanmış mısır, ( konserve mısırı suyunu süzdürüp yıkadıktan sonra ekleyin)
Maş fasülyesi ( suyunu süz ve yıka ve ekle) dereotu ve maydanozu yıkayıp ince kıydıktan sonra ekleyip üzerine tuz zeytin yağı ve 1 limon suyunu ekleyerek karıştırın
Ben şık durması için resimde görünen kek kalıbına salatayı aktardım.
Üzerine iyice bastırdım ters çevirip şeklini verdim.
Üzerine boşluk kalan kısma 1 ayıklanmış narı ekledim vee servise hazır enfestoo deneyin ve benimle paylaşmayı unutmayın not maş fasülyesini pehlivanoğlunda bulabirsiniz.
Kuskus Salatası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı