SoruCevap
Yeni Üye
Leblebili Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı leblebi tozu
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı pudra şekeri
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 paket vanilya
Aldığı kadar un (Unu denetimli koyun yoksa hamur katı olur birleşmez ben bir su bardağından 1 parmak fazla un kullandım)
Üzerine;
Leblebi
Leblebili Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm materyalleri kar ve yoğurt.
Eşit formda kesimler kopar yuvarla.
Üzerine leblebi koy.
Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 15 dk pişir.
İyice buz üzere soğuduğunda tepsiden al yoksa dağılır. İşte bu kadar kolay afiyet olsun. Not ben leblebiyi robotta çektim.
Leblebili Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 su bardağı leblebi tozu
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı pudra şekeri
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 paket vanilya
Aldığı kadar un (Unu denetimli koyun yoksa hamur katı olur birleşmez ben bir su bardağından 1 parmak fazla un kullandım)
Üzerine;
Leblebi
Leblebili Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm materyalleri kar ve yoğurt.
Eşit formda kesimler kopar yuvarla.
Üzerine leblebi koy.
Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 15 dk pişir.
İyice buz üzere soğuduğunda tepsiden al yoksa dağılır. İşte bu kadar kolay afiyet olsun. Not ben leblebiyi robotta çektim.
Leblebili Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı