Leopar Kurabiye Tanımı İçin Gereçler
250 gram margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı nişasta
Vanilya
!!!!kabartma tozu yok!!!!
4 su bardağı un
Kakao
Leopar Kurabiye Tanımı Yapılışı
Kakao hariç tüm malzemeyi karıştırarak ele yapışmayan beyaz bir kurabiye hamuru elde edin .
Daha sonra hamuru ikiye bölün bir parçasını alıp uzun uzun ve ince olacak şekilde beş tane uzun şeritler elde edin.
Bu şeritleri kakaoya bulayın.
Daha sonra diğer yarısını alarak merdane ile açın ve kakaoya buladığınız parçaları hamurun üzerine koyarak rulo şeklinde sarın .
Daha sonra hazırladığımız ruloyuda kakaoya bulayın.
Bıçak yardımıyla bir parmak genişliğinde kesin tepsiye dizin.
180 derecede pişirin
250 gram margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı nişasta
Vanilya
!!!!kabartma tozu yok!!!!
4 su bardağı un
Kakao
Leopar Kurabiye Tanımı Yapılışı
Kakao hariç tüm malzemeyi karıştırarak ele yapışmayan beyaz bir kurabiye hamuru elde edin .
Daha sonra hamuru ikiye bölün bir parçasını alıp uzun uzun ve ince olacak şekilde beş tane uzun şeritler elde edin.
Bu şeritleri kakaoya bulayın.
Daha sonra diğer yarısını alarak merdane ile açın ve kakaoya buladığınız parçaları hamurun üzerine koyarak rulo şeklinde sarın .
Daha sonra hazırladığımız ruloyuda kakaoya bulayın.
Bıçak yardımıyla bir parmak genişliğinde kesin tepsiye dizin.
180 derecede pişirin