Son konular

Leopar Poğaça

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Leopar Poğaça Tanımı İçin Gereçler
1 su bardağı ılık süt
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı ılık su
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı tozşeker
1 paket instant maya
5 su bardağı un
Üzeri için;
1 su bardağından bir parmak eksik pirinç unu
Yarım su bardağı su
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 paket instant maya
1 tatlı kaşığı tozşeker
1 çay kaşığı tuz
İçi için;
Beyaz peynir, kaşar peyniri rendesi

Leopar Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle unu derin bir kaba eleyip ortasını havuz üzere açın.
Başka materyalleri de ekleyip yumuşak bir hamur yoğurun.
Mayalanması için üzerine streç sinema ile sarıp 1 saat kadar bekletin.
Mayalanan hamurdan istediğiniz boyutlara kesim koparıp elinizle açın ve iç harçtan koyup yuvarlayın.
Yağlı kağıt serili tepsiye dizin.
Üzeri için gerekli materyalleri bir kapta karıştırıp hamurların üzerine sürün.
Evvelden ısıtılmış 180 derecelik fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.
Leopar Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Leopar Poğaça Tanımı İçin Gereçler 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt Yarım su bardağı sıvı yağ 1 paket instant maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 4,5 – 5 su bardağı uzun Üzerinin sosu için; Yarım su bardağı pirinç unu Yarım su bardağı su 1 paket instant maya 1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  • Soru
Leopar Poğaça Tanımı İçin Gereçler 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su Yarım su bardağı sıvı yağ 1 paket instant maya 2 yemek kaşığı şeker 1.5 tatlı kaşığı tuz Aldığı kadar un Ortası için; Maydanoz Lor peyniri Üzeri için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ 2 yemek kaşığı pirinç unu 1 paket instant...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru
Leopar Poğaça Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt Yarım su bardağı sıvı yağ 1 paket instant maya 1,5 tatlı kaşığı şeker 1,5 tatlı kaşığı tuz 5 su bardağı kadar da un denetimli ekleyin lütfen Üzerinin sosu için; Yarım su bardağı pirinç unu Yarım su bardağı su 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru
Leopar Poğaça Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket kuru maya 4,5-5 bardak un(kontrollü ekleyin yumuşacık hamur olsun) Üzerindeki sos; 1 paket kuru maya Yarım çay bardağı su Yarım çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru
Leopar Poğaça Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı yoğurt (Oda sıcaklığı) 1 su bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 2 çorba kaşığı toz şekeri 1 paket yaş maya (42 gr) 200 ml su bardağı ile 6 su bardağı un Üzeri için (üst sos) 1 çay bardağı pirinç unu 1 çay bardağından bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Üst Alt