SoruCevap
Yeni Üye
Limon Soslu Tart Tanımı İçin Malzemeler
Keki için;
2 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
Yarım su bardağı sıvı yağı
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2 su bardağı un
Sosu için;
1 su bardağı limon suyu
1 su bardağı su
1 limon rendesi
1 su bardağı şeker
Yarım su bardağı nişasta (buğday ya da mısır fark etmez)
Limon Soslu Tart Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurta ve şekeri güzelce çırpın sonra sütü ve sıvı yağı ekleyip tekrar çırpın.
Sonra kuru gereçleri de ekleyerek yeniden çırpın, çırptıktan sonra 180 derecede ısıtılmış fırında denetimli bir formda pişirelim.
Kek pişene kadar haydi sosunu yapalım, bütün gereçleri ekleyerek pişirelim.
Kek pişince sosumuzu üzerine yayalım ve pastamız hazır afiyet olsun herkese.
Limon Soslu Tart Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Keki için;
2 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
Yarım su bardağı sıvı yağı
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2 su bardağı un
Sosu için;
1 su bardağı limon suyu
1 su bardağı su
1 limon rendesi
1 su bardağı şeker
Yarım su bardağı nişasta (buğday ya da mısır fark etmez)
Limon Soslu Tart Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurta ve şekeri güzelce çırpın sonra sütü ve sıvı yağı ekleyip tekrar çırpın.
Sonra kuru gereçleri de ekleyerek yeniden çırpın, çırptıktan sonra 180 derecede ısıtılmış fırında denetimli bir formda pişirelim.
Kek pişene kadar haydi sosunu yapalım, bütün gereçleri ekleyerek pişirelim.
Kek pişince sosumuzu üzerine yayalım ve pastamız hazır afiyet olsun herkese.
Limon Soslu Tart Tanımı Fotoğraflı Yapılışı