Limonata Tanımı İçin Malzemeler
1 adet limon
1 adet portakal
1 su bardağı su
1 litre su
Yarım çay kaşığı limon tuzu
Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle limon ve portakallar parçalanıp, buzluğa atılır ben evvelden hazırlamıştım.
Buzluktan çıkardığımız portakal ve limonu 15 dakika bekletiyoruz.
Ondan sonra robota koyup, üzerine şekeri ve limon tuzu koyup robottan geçiriyoruz.
Güzelce doğrandıktan sonra bir bardak su ekleyip, tekrardan robottan geçiriyoruz ve bir kaba alıp, üzerine suyu ekleyip, 20 dakika bekletiyoruz orta ara karıştırıyoruz.
Daha sonra süzüp bir sürahiye boşaltıyoruz, şekerini isteğinize nazaran ayarlayabilirsiniz afiyet olsun.
Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 adet limon
1 adet portakal
1 su bardağı su
1 litre su
Yarım çay kaşığı limon tuzu
Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle limon ve portakallar parçalanıp, buzluğa atılır ben evvelden hazırlamıştım.
Buzluktan çıkardığımız portakal ve limonu 15 dakika bekletiyoruz.
Ondan sonra robota koyup, üzerine şekeri ve limon tuzu koyup robottan geçiriyoruz.
Güzelce doğrandıktan sonra bir bardak su ekleyip, tekrardan robottan geçiriyoruz ve bir kaba alıp, üzerine suyu ekleyip, 20 dakika bekletiyoruz orta ara karıştırıyoruz.
Daha sonra süzüp bir sürahiye boşaltıyoruz, şekerini isteğinize nazaran ayarlayabilirsiniz afiyet olsun.
Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı