Limonlu Hindistan Cevizli Kek Tanımı İçin Materyaller
1 tane yumurta
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı hindistan cevizi
Yarım çay bardağı yoğurt
1 tane limon rendesi ve suyu
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Yarım çay kaşığı karbonat
Akışkan bir kıvam alana kadar un
Limonlu Hindistan Cevizli Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Yumurta ve şeker beyazlaşana kadar çırpılır, daha sonra bütün gereçler eklenir karıştırılır.
Yağlanmış fırın tepsisine dökülür. Fansız ayarlı evvelce ısıtılmış fırında birinci 15 dakika 150 derecede 35 dakika 170 derecede pişiriyoruz.
Çatalla pişmesini denetim ettikten sonra kapatın. Afiyet olsun.
Limonlu Hindistan Cevizli Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 tane yumurta
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı hindistan cevizi
Yarım çay bardağı yoğurt
1 tane limon rendesi ve suyu
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Yarım çay kaşığı karbonat
Akışkan bir kıvam alana kadar un
Limonlu Hindistan Cevizli Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Yumurta ve şeker beyazlaşana kadar çırpılır, daha sonra bütün gereçler eklenir karıştırılır.
Yağlanmış fırın tepsisine dökülür. Fansız ayarlı evvelce ısıtılmış fırında birinci 15 dakika 150 derecede 35 dakika 170 derecede pişiriyoruz.
Çatalla pişmesini denetim ettikten sonra kapatın. Afiyet olsun.
Limonlu Hindistan Cevizli Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı