Lokanta Yolu Acılı Ezme Tanımı İçin Gereçler
2 adet domates
1 adet kuru soğan
2 ila 3 diş sarımsak
10 – 12 kısım maydanoz
7-8 kol taze fesleğen
1 yemek kaşığı isot
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet yeşil biber
2-3 adet arnavut biber
1.5 tatlı kaşığı karışık salça
Çokça nar ekşisi (Ben çok severim siz isterseniz az koyabilirsiniz.)
Lokanta Yolu Acılı Ezme Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tüm materyalleri iki yada üç modüle bölüp robottan geçiriyoruz. Salça ve yağ nar ekşisi de dahil.
Tuzunu sunarken bırakmalısınız şayet bekleyecekse sulanır zira. Çok kolay Afiyet olsun
2 adet domates
1 adet kuru soğan
2 ila 3 diş sarımsak
10 – 12 kısım maydanoz
7-8 kol taze fesleğen
1 yemek kaşığı isot
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet yeşil biber
2-3 adet arnavut biber
1.5 tatlı kaşığı karışık salça
Çokça nar ekşisi (Ben çok severim siz isterseniz az koyabilirsiniz.)
Lokanta Yolu Acılı Ezme Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tüm materyalleri iki yada üç modüle bölüp robottan geçiriyoruz. Salça ve yağ nar ekşisi de dahil.
Tuzunu sunarken bırakmalısınız şayet bekleyecekse sulanır zira. Çok kolay Afiyet olsun