Lokanta Adabı Et Haşlama Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo kuşbaşından biraz büyük doğranmış et
5- 6 adet arpacık soğan
3 diş sarımsak
2 adet patates
2 adet havuç
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kırmızıbiber
1 tatlı kaşığı kekik
6 su bardağı su
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Lokanta Yolu Et Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencereye etlerimizi alıp kavuruyoruz.
Daha sonra arpacık soğan ve sarımsakları patatesleri atıyoruz ve havuçları da atıp kavuruyoruz.
Daha sonra tereyağını da ekleyip hepsini kavurduktan sonra suyu ve baharatları katıp ben düdüklüde pişirdim.
Düdüklü tencereyi açıp bir 35 dk pişiriyoruz.
Lokanta Yöntemi Et Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kilo kuşbaşından biraz büyük doğranmış et
5- 6 adet arpacık soğan
3 diş sarımsak
2 adet patates
2 adet havuç
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kırmızıbiber
1 tatlı kaşığı kekik
6 su bardağı su
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Lokanta Yolu Et Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencereye etlerimizi alıp kavuruyoruz.
Daha sonra arpacık soğan ve sarımsakları patatesleri atıyoruz ve havuçları da atıp kavuruyoruz.
Daha sonra tereyağını da ekleyip hepsini kavurduktan sonra suyu ve baharatları katıp ben düdüklüde pişirdim.
Düdüklü tencereyi açıp bir 35 dk pişiriyoruz.
Lokanta Yöntemi Et Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı