Lokum Üzere Baharatlı Dana Kavurma Tanımı İçin Materyaller
500 grm dana et
1 adet soğan
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı pul biber
2 su bardak su
Lokum Üzere Baharatlı Dana Kavurma Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle etimizi kuş başı doğrayalım.
Tavamızı kızdırıp etimizi ve kup kup doğradığımız soğanı ek edip altı açık ağzı kapalı halde ortada karıştırarak suyunu çekinceye kadar pişirelim.
Daha sonra suyu ek edelim ve ağzı kapalı altı açık biçimde suyunu çekene kadar bekleyelim.
Suyunu çeken etimize yağ, tuz ve baharat ek edip orta ateşte pişirelim afiyet olsun.
500 grm dana et
1 adet soğan
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı pul biber
2 su bardak su
Lokum Üzere Baharatlı Dana Kavurma Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle etimizi kuş başı doğrayalım.
Tavamızı kızdırıp etimizi ve kup kup doğradığımız soğanı ek edip altı açık ağzı kapalı halde ortada karıştırarak suyunu çekinceye kadar pişirelim.
Daha sonra suyu ek edelim ve ağzı kapalı altı açık biçimde suyunu çekene kadar bekleyelim.
Suyunu çeken etimize yağ, tuz ve baharat ek edip orta ateşte pişirelim afiyet olsun.