Lotus Bardak Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
Kreması için:
250 gram mascarpone
2 yemek kaşığı lotus biscoff kremi
400 ml sıvı krema
2 paket sahnesteif
Arası için:
1 paket lotus bisküvisi
Dekorasyon için:
200 ml sıvı krema
1 tatlı kaşığı lotus biscoff kremi
Lotus bisküvisi
Lotus Bardak Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kreması için:Mascarpone ve lotus biscoff kremi kısaca karıştırın.
Üzerine sıvı kremayı ve sahnesteif ekleyip sertleşene kadar çırpın.
Arası için:Lotus bisküvisini rondodan geçirin.
2 yemek kaşığı bisküviden kuplara dağıtın.
Üzerine kremayı, krema sıkma torbasıyla sıkın.
Dilediğiniz kadar sıralama yapın.
Dekorasyon için:Sıvı kremayı sahnesteif ile sertlesene kadar çırpın.
Krema sıkma torbasıyla üzerini istediğiniz gibi süsleyin.
1 tatlı kaşığı lotus kremini mikrodalgada 15 saniye ısıtın ve dilediğiniz gibi dekore edin.
Buzdolapında muhafaza edin ve soğuk servis yapın.
Afiyet olsun!.
Lotus Bardak Tatlısı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Kreması için:
250 gram mascarpone
2 yemek kaşığı lotus biscoff kremi
400 ml sıvı krema
2 paket sahnesteif
Arası için:
1 paket lotus bisküvisi
Dekorasyon için:
200 ml sıvı krema
1 tatlı kaşığı lotus biscoff kremi
Lotus bisküvisi
Lotus Bardak Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kreması için:Mascarpone ve lotus biscoff kremi kısaca karıştırın.
Üzerine sıvı kremayı ve sahnesteif ekleyip sertleşene kadar çırpın.
Arası için:Lotus bisküvisini rondodan geçirin.
2 yemek kaşığı bisküviden kuplara dağıtın.
Üzerine kremayı, krema sıkma torbasıyla sıkın.
Dilediğiniz kadar sıralama yapın.
Dekorasyon için:Sıvı kremayı sahnesteif ile sertlesene kadar çırpın.
Krema sıkma torbasıyla üzerini istediğiniz gibi süsleyin.
1 tatlı kaşığı lotus kremini mikrodalgada 15 saniye ısıtın ve dilediğiniz gibi dekore edin.
Buzdolapında muhafaza edin ve soğuk servis yapın.
Afiyet olsun!.
Lotus Bardak Tatlısı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı