SoruCevap
Yeni Üye
Lotus Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı şeker
1 su bardağı su
1 yemek kaşığı tereyağ
1 adet yumurta
3 su bardağı un
1çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı karbonat
Lotus Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
1 su bardağı şeker ile su bir tavaya konulur karemelize edilir.
Ocaktan alınınca 1 yemek kaşığı tereyağ konularak karıştırılır.
Ilınınca öbür bir kapta uygunca çırptırdığımız yumurtayla karıştırılır.
1 çay kaşığı tarçın eklenerek 3 su bardağı un denetimli olarak konulur.
1 çay kaşığı karbonat atılır.
Buzdolabı poşetine konulup dolapta bir saat beklettikten sonra bıçak yardımıyla ince formda kesilir.
Fırın tepsisine konulur.
Isıtılmış fırında 180 derecede 12 – 15 dakika ortası pişirilir afiyet olsun.
Lotus Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 su bardağı şeker
1 su bardağı su
1 yemek kaşığı tereyağ
1 adet yumurta
3 su bardağı un
1çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı karbonat
Lotus Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
1 su bardağı şeker ile su bir tavaya konulur karemelize edilir.
Ocaktan alınınca 1 yemek kaşığı tereyağ konularak karıştırılır.
Ilınınca öbür bir kapta uygunca çırptırdığımız yumurtayla karıştırılır.
1 çay kaşığı tarçın eklenerek 3 su bardağı un denetimli olarak konulur.
1 çay kaşığı karbonat atılır.
Buzdolabı poşetine konulup dolapta bir saat beklettikten sonra bıçak yardımıyla ince formda kesilir.
Fırın tepsisine konulur.
Isıtılmış fırında 180 derecede 12 – 15 dakika ortası pişirilir afiyet olsun.
Lotus Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı