Magnolia Negrolu (Tam Kıvam Hafif Kremasız) Tanımı İçin Gereçler
1 litre süt
3/4 (bir yarım+bir çeyrek) şeker
2 yemek kaşığı nişasta
2,5 yemek kaşığı un
Vanilya
1 yumurta sarısı
2 paket negro
Magnolia Negrolu (Tam Kıvam Hafif Kremasız) Tanımı Yapılışı
Vanilya dışındaki tüm materyaller tencerede orta ateşte pişirilir, karıştırıyoruz tabanı fiyat.
Kaynayıp kıvam alınca vanilya dökülür kısık ateşte 1-2 dakika çırpılır.
Muhallebiyi soğumaya bırakıyoruz, iki paket negroyu robottan geçiriyoruz.
İsteğe bağlı olarak bir kat negro bir kat muhallebi döküyoruz ve dolaba kaldırıyoruz. Afiyet olsun .
1 litre süt
3/4 (bir yarım+bir çeyrek) şeker
2 yemek kaşığı nişasta
2,5 yemek kaşığı un
Vanilya
1 yumurta sarısı
2 paket negro
Magnolia Negrolu (Tam Kıvam Hafif Kremasız) Tanımı Yapılışı
Vanilya dışındaki tüm materyaller tencerede orta ateşte pişirilir, karıştırıyoruz tabanı fiyat.
Kaynayıp kıvam alınca vanilya dökülür kısık ateşte 1-2 dakika çırpılır.
Muhallebiyi soğumaya bırakıyoruz, iki paket negroyu robottan geçiriyoruz.
İsteğe bağlı olarak bir kat negro bir kat muhallebi döküyoruz ve dolaba kaldırıyoruz. Afiyet olsun .