Magnolya Muzlu Fındıklı Tarifi İçin Malzemeler
Yarım litre süt
2,5 su bardağı un
Yarım su bardağı toz şeker
1 kaşık tereyağı
Vanilin
1 paket toz kremşanti (Eklenmeyedebilir)
Fındık
Damla çikolata
Muz
Toz haline gelmiş petibör bisküvi
Magnolya Muzlu Fındıklı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle sütünüzü tencereye koyun. Un ve şekeri ekleyin. Dibine tutturmadan karıştırıp, kaynatın.
Kaynayınca hemen altını kapatıp, vanilin, tereyağı toz kremşantiyi ekleyip çırpın.
Tatlı kaselerinizi hazırlayın öncelikle biraz krema koyun sonra petibör bisküvi dilimlediğiniz muzları dizin.
Damla çikolata serpip tekrar krema döküp üzerine fındıkları ekleyin. Afiyet bal şeker olsunnn. Pratik caniniz çektiğinde kolaylıkla yapacağınız bir tatlı.
Magnolya Muzlu Fındıklı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Yarım litre süt
2,5 su bardağı un
Yarım su bardağı toz şeker
1 kaşık tereyağı
Vanilin
1 paket toz kremşanti (Eklenmeyedebilir)
Fındık
Damla çikolata
Muz
Toz haline gelmiş petibör bisküvi
Magnolya Muzlu Fındıklı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle sütünüzü tencereye koyun. Un ve şekeri ekleyin. Dibine tutturmadan karıştırıp, kaynatın.
Kaynayınca hemen altını kapatıp, vanilin, tereyağı toz kremşantiyi ekleyip çırpın.
Tatlı kaselerinizi hazırlayın öncelikle biraz krema koyun sonra petibör bisküvi dilimlediğiniz muzları dizin.
Damla çikolata serpip tekrar krema döküp üzerine fındıkları ekleyin. Afiyet bal şeker olsunnn. Pratik caniniz çektiğinde kolaylıkla yapacağınız bir tatlı.
Magnolya Muzlu Fındıklı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı