Mangal İçin Yumuşacık Ve Lezzetli Et Marinesi Tanımı İçin Malzemeler
1 kilo dana yahut koyun eti
3-4 diş sarımsak
2-3 yemek kaşığı yoğurt
2-3 yemek kaşığı beyaz sirke
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı domates yahut biber salçası
Tuz
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kimyon(isteğe bağlı)
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Mangal İçin Yumuşacık Ve Lezzetli Et Marinesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Etleri dilerseniz kuş başı formunda yahut incecik doğrayabilirsiniz. (yaprak döner gibi).
Etlerin üzerine tuz, pul biber, karabiber, kekik, rendelenmiş sarımsakları, yoğurt, süt, beyaz sirke(veya rastgele bir sirke), zeytinyağı, salça ek edip hepsini karıştıralım.
1 gece buzdolabında beklettikten sonra mangalda pişirelim.
Mangal İçin Yumuşacık Ve Lezzetli Et Marinesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 kilo dana yahut koyun eti
3-4 diş sarımsak
2-3 yemek kaşığı yoğurt
2-3 yemek kaşığı beyaz sirke
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı domates yahut biber salçası
Tuz
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kimyon(isteğe bağlı)
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Mangal İçin Yumuşacık Ve Lezzetli Et Marinesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Etleri dilerseniz kuş başı formunda yahut incecik doğrayabilirsiniz. (yaprak döner gibi).
Etlerin üzerine tuz, pul biber, karabiber, kekik, rendelenmiş sarımsakları, yoğurt, süt, beyaz sirke(veya rastgele bir sirke), zeytinyağı, salça ek edip hepsini karıştıralım.
1 gece buzdolabında beklettikten sonra mangalda pişirelim.
Mangal İçin Yumuşacık Ve Lezzetli Et Marinesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı