Son konular

Mangal İçin Yumuşacık Ve Lezzetli Et Marinesi

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Mangal İçin Yumuşacık Ve Lezzetli Et Marinesi Tanımı İçin Malzemeler
1 kilo dana yahut koyun eti
3-4 diş sarımsak
2-3 yemek kaşığı yoğurt
2-3 yemek kaşığı beyaz sirke
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı domates yahut biber salçası
Tuz
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kimyon(isteğe bağlı)
2 yemek kaşığı zeytinyağı

Mangal İçin Yumuşacık Ve Lezzetli Et Marinesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Etleri dilerseniz kuş başı formunda yahut incecik doğrayabilirsiniz. (yaprak döner gibi).
Etlerin üzerine tuz, pul biber, karabiber, kekik, rendelenmiş sarımsakları, yoğurt, süt, beyaz sirke(veya rastgele bir sirke), zeytinyağı, salça ek edip hepsini karıştıralım.
1 gece buzdolabında beklettikten sonra mangalda pişirelim.
Mangal İçin Yumuşacık Ve Lezzetli Et Marinesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Yumuşacık Tavuk Çöp Şiş (Videolu) Tanımı İçin Materyaller 1 paket tavuk göğsü (600-700 gram) 2 orta uzunluk patates Cherry domates Çarliston biber (Yeşil sivri biber yahut kapya biber de olur) Marinesi için 1 çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber 2 tatlı kaşığı top kekik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru
Fırında Mangal Lezzetinde Tavuk Şiş (Lokum Kıvamında) Tanımı İçin Gereçler 700 gram tavuk göğsü ya da pirzola (Karışık kullandım) Marinesi için; 2 yemek kaşığı yoğurt 1 yemek kaşığı domates salçası 2 diş rendelenmiş sarımsak Yarım çay bardağı zeytinyağ 1 tatlı kaşığı sirke 1 çay kaşığı toz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
  • Soru
Mangalda Tavuk Izgara Tanımı İçin Gereçler 12 adet ızgaralık tavuk kelebek Marinesi İçin 1 çay bardağı konut yoğurdu 1 çay kaşığı karabiber 2 tatlı kaşığı kekik 2 diş sarımsak 1 çay kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı biber salçası Tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Mangalda Tavuk Izgara Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru
Mangal Tadında Tavuk Tanımı İçin Gereçler 15 kadar tavuk kanat ve incik Marinesi için 1 çay bardağı yoğurt 2 dis sarımsak 1 tatlı kaşığı toz biber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kimyon Gereğince tuz ve sıvı yağ Mangal Tadında Tavuk Tanımı Yapılışı Tavukları bir kaba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
  • Soru
Mükemmel Marinesiyle Yumuşacık Çok Lezzetli Tavuk Tarifi İçin Malzemeler 600-700 gram tavuk kemiksiz but Tavukların Marinesi İçin; Yarım çay bardağı zeytinyağ Yarım çay bardağı soya sosu Çeyrek çay bardağı süt Çeyrek çay bardağı sirke 1 çay kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı pekmez 3 diş rendelenmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Üst Alt