Mangal Tadında Fırında Tavuk Şiş Tanımı İçin Materyaller
2 adet tavuk göğsü
1 yemek kaşığı galeta unu
Yarım tatlı kaşığı biber salçası
Yarım tatlı kaşığı domates salçası
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Yarım çay bardağı süt
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı zencefil tuz (çöp şiş )
Mangal Tadında Fırında Tavuk Şiş Tanımı Yapılışı
Tavuk göğsünü ince şeritler halinde kesin .
Üzerine tüm materyalleri ekleyip ( sarmısakları ezin )streçflimle kapatıN.
Yarım saat bekletin.
Daha sonra sararak görseldeki üzere şişlere takın .
180* fanlı fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
Çıkarıp aykırı çevirin (iki tarafı nar üzere olsun ) afiyet olsun
2 adet tavuk göğsü
1 yemek kaşığı galeta unu
Yarım tatlı kaşığı biber salçası
Yarım tatlı kaşığı domates salçası
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Yarım çay bardağı süt
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı zencefil tuz (çöp şiş )
Mangal Tadında Fırında Tavuk Şiş Tanımı Yapılışı
Tavuk göğsünü ince şeritler halinde kesin .
Üzerine tüm materyalleri ekleyip ( sarmısakları ezin )streçflimle kapatıN.
Yarım saat bekletin.
Daha sonra sararak görseldeki üzere şişlere takın .
180* fanlı fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
Çıkarıp aykırı çevirin (iki tarafı nar üzere olsun ) afiyet olsun