Mangal Tadında Lokum Üzere Tavuk Şiş Tanımı İçin Malzemeler
500 gram göğüs eti
1 çay bardağına yakın süt
1 tatlı kaşığı salça
2 diş sarımsak
Yarım çay bardağına yakın zeytinyağ
1 tatlı kaşığı pulbiber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
Aralarına dizmek için domates
Mangal Tadında Lokum Üzere Tavuk Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavukları kuşbaşı doğrayıp marine edeceğimiz kaba alın.
Ayrı bir kapta tüm gereçleri ekleyip karıştırıyoruz.
Tavukların üzerine döküp uygunca karıştırıp üzerini streç sinemayla kapatıyoruz.
Bu formda dolapta en az 1 saat bekletiyoruz.
Tavukları dinlendirdikten sonra çöp şişlere diziyoruz.
Yağlı kağıt serili tepsiye yerleştiriyoruz.
Önceden ısıtılmış 200c fırında yaklaşık 25-30 dk. Pişiriyoruz.
Mangal Tadında Lokum Üzere Tavuk Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
500 gram göğüs eti
1 çay bardağına yakın süt
1 tatlı kaşığı salça
2 diş sarımsak
Yarım çay bardağına yakın zeytinyağ
1 tatlı kaşığı pulbiber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
Aralarına dizmek için domates
Mangal Tadında Lokum Üzere Tavuk Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavukları kuşbaşı doğrayıp marine edeceğimiz kaba alın.
Ayrı bir kapta tüm gereçleri ekleyip karıştırıyoruz.
Tavukların üzerine döküp uygunca karıştırıp üzerini streç sinemayla kapatıyoruz.
Bu formda dolapta en az 1 saat bekletiyoruz.
Tavukları dinlendirdikten sonra çöp şişlere diziyoruz.
Yağlı kağıt serili tepsiye yerleştiriyoruz.
Önceden ısıtılmış 200c fırında yaklaşık 25-30 dk. Pişiriyoruz.
Mangal Tadında Lokum Üzere Tavuk Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı