SoruCevap
Yeni Üye
Mantar Çorbası (Kremalı Tadında) Tanımı İçin Malzemeler
10 adet mantar
1 adet soğan
4 yemek kaşığı zeytin yağı
1 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı un
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 litre su
Mantar Çorbası (Kremalı Tadında) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tenceremize evvel yağ ve soğanları ekleyerek kavuruyoruz.
Küçük küçük doğradığımız mantarları ekleyip kavuruyoruz ve un ekleyerek kavurmaya devam ediyoruz.
Suyumuzu ekliyoruz ve tel çırpıcı yardımıyla güzelce karıştırıyoruz topaklanmayı önlemek için.
Kaynara çıkmadan sütümüzü ekliyoruz daha sonra tuz ve karabiber ekleyerek bir taşım kaynatıp kapatıyoruz. Afiyet olsun
Mantar Çorbası (Kremalı Tadında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
10 adet mantar
1 adet soğan
4 yemek kaşığı zeytin yağı
1 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı un
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 litre su
Mantar Çorbası (Kremalı Tadında) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tenceremize evvel yağ ve soğanları ekleyerek kavuruyoruz.
Küçük küçük doğradığımız mantarları ekleyip kavuruyoruz ve un ekleyerek kavurmaya devam ediyoruz.
Suyumuzu ekliyoruz ve tel çırpıcı yardımıyla güzelce karıştırıyoruz topaklanmayı önlemek için.
Kaynara çıkmadan sütümüzü ekliyoruz daha sonra tuz ve karabiber ekleyerek bir taşım kaynatıp kapatıyoruz. Afiyet olsun
Mantar Çorbası (Kremalı Tadında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı