Mantarlı Omlet Tanımı İçin Materyaller
400 gr mantar
2 adet yumurta
2 yemek kaşığı süt
5 yemek kaşığı tereyağ
Damak tadınıza nazaran tuz
Mantarlı Omlet Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci evvel mantarlarımızı yıkayıp temizliyoruz.
Mantarlarımızı halka halka doğruyoruz.
Tavaya tereyağımızı ek edip mantarlarımızı pişiriyoruz.
Pişen mantarların üstüne yumurtalı karışımı döküp ve bir tarafını güzelce pişirelim.
Bir tabak yada hamsi tavanın kapağıyla karşıt çevirip öteki tarafını tereyağ döküp tavaya pişiriyoruz. Omletimiz bittiyse servise sunuyoruz afiyet olsun.
400 gr mantar
2 adet yumurta
2 yemek kaşığı süt
5 yemek kaşığı tereyağ
Damak tadınıza nazaran tuz
Mantarlı Omlet Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci evvel mantarlarımızı yıkayıp temizliyoruz.
Mantarlarımızı halka halka doğruyoruz.
Tavaya tereyağımızı ek edip mantarlarımızı pişiriyoruz.
Pişen mantarların üstüne yumurtalı karışımı döküp ve bir tarafını güzelce pişirelim.
Bir tabak yada hamsi tavanın kapağıyla karşıt çevirip öteki tarafını tereyağ döküp tavaya pişiriyoruz. Omletimiz bittiyse servise sunuyoruz afiyet olsun.