Mantarlı Omlet Tanımı İçin Materyaller
5 adet mantar
3 yumurta
2 adet yeşil biber
2 adet kırmızı biber
Kaşık tereyağı
Küçük kase kaşar rendesi
Tuz, 1 çimdik kırmızı toz biber
Mantarlı Omlet Tanımı Yapılışı
Yana kaydırarak izleyebilirsiniz.
Benim, iç gereç fazla olmuş güç kapandı ona nazaran malzemeyi azalttım.
Evvel mantarları doğrayıp 1 kaşık zeytinyağı da soteleyelim.
Sonra biberleri ekleyelim.
Bir kasede yumurtayı tuz ve kırmızı toz biberle çırpalım.
Yayvan bir tavaya tereyağı ekleyelim, tereyağı eriyince yumurtayı ek edelim.
Yumurta az pişince bir tarafına mantarlı gerecimizi koyalım.
Kaşar rendesini de koyup yumurtanın başka yarısını üzerine kapatalım.
Kaşarlar eriyince ocaktan alalım afiyetle yiyelim efsane oldu.
5 adet mantar
3 yumurta
2 adet yeşil biber
2 adet kırmızı biber
Kaşık tereyağı
Küçük kase kaşar rendesi
Tuz, 1 çimdik kırmızı toz biber
Mantarlı Omlet Tanımı Yapılışı
Yana kaydırarak izleyebilirsiniz.
Benim, iç gereç fazla olmuş güç kapandı ona nazaran malzemeyi azalttım.
Evvel mantarları doğrayıp 1 kaşık zeytinyağı da soteleyelim.
Sonra biberleri ekleyelim.
Bir kasede yumurtayı tuz ve kırmızı toz biberle çırpalım.
Yayvan bir tavaya tereyağı ekleyelim, tereyağı eriyince yumurtayı ek edelim.
Yumurta az pişince bir tarafına mantarlı gerecimizi koyalım.
Kaşar rendesini de koyup yumurtanın başka yarısını üzerine kapatalım.
Kaşarlar eriyince ocaktan alalım afiyetle yiyelim efsane oldu.