Mantarlı Sandviç Tanımı İçin Materyaller
500 gram mantar
4 dilim tam buğday ekmeği
250 gram ıspanak
4 tane taze soğan
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı balzamik sirke
1 tutam susam
Mantarlı Sandviç Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tüm eserlerimizi yıkadıktan sonra, öncelikle mantarlarımızı çok ince olmamak kaydıyla doğrayıp zeytinyağımızla ısıttığımız tavamıza ekliyoruz.
Tavada mantarlarımızı soteledikten sonra içerisine biraz tuz, karabiber, susamlarımız ve balzemik sirkemizi ek ederek soteleme sürecine devam ediyoruz.
Tavamıza iri doğradığımızı ıspanakları ek ediyoruz, ıspanaklarla birlikte 2 dakika daha bu süreci sürdürüp tavamızı ateşten alıyoruz.
Öbür tarafta bir tost makinasında ekmeklerimizi kurutarak tabaklara alıyoruz. Tabaktaki kurumuş ekmeğimizin üzerine mantar sotemizi ekliyoruz.
Üzerine garnitür olarak incecik doğradığımız taze soğanlarımızı ekliyoruz. Nefis bir salatayla sunduğumuzda şahane bir öğün yemeği olarak yenebilir afiyetle.
500 gram mantar
4 dilim tam buğday ekmeği
250 gram ıspanak
4 tane taze soğan
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı balzamik sirke
1 tutam susam
Mantarlı Sandviç Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tüm eserlerimizi yıkadıktan sonra, öncelikle mantarlarımızı çok ince olmamak kaydıyla doğrayıp zeytinyağımızla ısıttığımız tavamıza ekliyoruz.
Tavada mantarlarımızı soteledikten sonra içerisine biraz tuz, karabiber, susamlarımız ve balzemik sirkemizi ek ederek soteleme sürecine devam ediyoruz.
Tavamıza iri doğradığımızı ıspanakları ek ediyoruz, ıspanaklarla birlikte 2 dakika daha bu süreci sürdürüp tavamızı ateşten alıyoruz.
Öbür tarafta bir tost makinasında ekmeklerimizi kurutarak tabaklara alıyoruz. Tabaktaki kurumuş ekmeğimizin üzerine mantar sotemizi ekliyoruz.
Üzerine garnitür olarak incecik doğradığımız taze soğanlarımızı ekliyoruz. Nefis bir salatayla sunduğumuzda şahane bir öğün yemeği olarak yenebilir afiyetle.