Mantı Tadında Makarna Tanımı İçin Malzemeler
Bir paket mantı makarna
400 gram kıyma
4 adet biber
3 adet domates
1 yemek kaşığı salça
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kırmızı biber
Yoğurt
Mantı Tadında Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle makarnalarımızı haşlıyoruz, daha sonra tavada biberlerimizi yağda kızartıyoruz.
Sonra kıymamızı koyup kavuruyoruz.
Daha sonra domatesleri ek ediyoruz.
Sonrasında salçayı ek ediyoruz ben bir kepçe makarna suyundan da ek ettim tad vermesi için.
Sonrasında baharatlarımızı ekleyip karıştıralım.
Servis tabağımıza öncelikle mantı makarnamızı koyuyoruz üstüne yoğurt gezdiriyoruz ve üst kısma da kıymalı karışımımızı koyuyoruz ve kornişon turşumuzu tabağımıza koyup sunum yapabiliriz, afiyet olsun.
Mantı Tadında Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Bir paket mantı makarna
400 gram kıyma
4 adet biber
3 adet domates
1 yemek kaşığı salça
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kırmızı biber
Yoğurt
Mantı Tadında Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle makarnalarımızı haşlıyoruz, daha sonra tavada biberlerimizi yağda kızartıyoruz.
Sonra kıymamızı koyup kavuruyoruz.
Daha sonra domatesleri ek ediyoruz.
Sonrasında salçayı ek ediyoruz ben bir kepçe makarna suyundan da ek ettim tad vermesi için.
Sonrasında baharatlarımızı ekleyip karıştıralım.
Servis tabağımıza öncelikle mantı makarnamızı koyuyoruz üstüne yoğurt gezdiriyoruz ve üst kısma da kıymalı karışımımızı koyuyoruz ve kornişon turşumuzu tabağımıza koyup sunum yapabiliriz, afiyet olsun.
Mantı Tadında Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı