Mayasız Pişi

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Mayasız Pişi Tanımı İçin Malzemeler
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
1 fincan ılık su
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı sirke
1 tatlı kaşığından biraz az tuz
1 paket kabartma tozu
3 ya da 3.5 su bardağı un

Mayasız Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yoğurma kabına yumurta ,yoğurt ,sıvı yağ ,sirke ve suyumuzu alıp karıştıralım.
Kabartma tozunu ve unumuzu azar azar karışıma döküp yoğuralım.
Hamurumuz yumuşak bi hamur olmayacak çok sert olmamasına dikkat edelim.
Oklava yardımıyla hamurumuzu açalım orta kalınlıkta olsun.
Bardakla hamurumuzu keselim.
Bir tavaya sıvı yağ alıp kızdıralım.
Isınan yağa hamurları atıp pişirelim.
Afiyet olsun.

Mayasız Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Mayasız Pişi Tanımı İçin Gereçler 1 adet yumurta 1 su bardağı yoğurt 1 çay bardağı süt 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 ,5 paket kabartma tozu 1 yemek kaşığı sirke 3 yemek kaşığı sıvı yağ Un (Yumuşak bir hamur olsun) Kızartmak için 2 su bardağı kadar sıvı yağ. Mayasız Pişi Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
  • Soru
Mayasız Pişi Tanımı İçin Malzemeler 1 adet yumurta 1 çay bardağı su 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı tuz 3,5 su bardağı un (una nazaran ölçü değişebilir) Kızartmak için: Sıvı yağ Mayasız Pişi Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru
Pişi Pufidik Mayasız Tanımı İçin Materyaller 1 yumurta 2 yemek kaşığı sıvıyağ 3 yemek kaşığı yoğurt 2 paket kabartma tozu 1 yemek kaşığı sirke 1 çay bardağı su 3 buçuk su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz Pişi Pufidik Mayasız Tanımı Yapılışı Yumurta yoğurt ve sıvıyağı yoğurma kabına alalım. Su ek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru
Pratik Mayasız Pişi Tanımı İçin Materyaller 1 tane yumurta 3 dolu yemek kaşığı yoğurt 2 tatlı kaşığı silme tuz 1 tatlı kaşığı tozşeker 1 paket kabartma tozu Yarım su bardağı ılık su Alabildiği kadar un Kızartmak için : Sıvı yağ Pratik Mayasız Pişi Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
  • Soru
Soğuk havalarda enerjimizi artırmak için daha fazla karbonhidrat tüketiyoruz ve hamur işlerine daha fazla yöneliyoruz. Özellikle sabah kahvaltılarında reçelle ya da balla tüketmeyi sevdiğimiz bir lezzeti kaçamak günlerinizde sofralarınıza taşımaya karar verdik. Mayasız olarak hazırladığımız bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Üst Alt