Mayasız Pişi Tanımı İçin Malzemeler
1 adet yumurta
1 çay bardağı su
1 çay bardağı yoğurt
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
Alabildiği kadar un
Kızarmak için;
Yağ
Mayasız Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Un hariç bütün gereçleri katıp karıştırıyoruz.
En son unu kontollü bir formda yavaş yavaş döküp ele yapışmayacak bir hamur elde ediyoruz.
Hamuru merdane yardımıyla açıp, çay bardağı ile yuvarlaklar yapıyoruz.
Kızgın yağda gerili önlü kızartıyoruz.
Mayasız Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 adet yumurta
1 çay bardağı su
1 çay bardağı yoğurt
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
Alabildiği kadar un
Kızarmak için;
Yağ
Mayasız Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Un hariç bütün gereçleri katıp karıştırıyoruz.
En son unu kontollü bir formda yavaş yavaş döküp ele yapışmayacak bir hamur elde ediyoruz.
Hamuru merdane yardımıyla açıp, çay bardağı ile yuvarlaklar yapıyoruz.
Kızgın yağda gerili önlü kızartıyoruz.
Mayasız Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı