Son konular

Mayhoş Tadı Ve Aromasıyla Limonlu Vişne Şerbeti

Konuyu Yükselt

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
1
Çözümler
1
Tepkime
41
Puanları
318
Yaş
35
Coin
256,935
Mayhoş Tadı Ve Aromasıyla Limonlu Vişne Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler
700 gram vişne
2 su bardağı şeker (200 ml)
5 su bardağı su
Yarım limonun suyu
2 adet karanfil

Mayhoş Tadı Ve Aromasıyla Limonlu Vişne Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Merhabalar çekirdeklerini ayıkladığınız (ben çekirdekli olarak sevdiğim için ayıklamadım. Sizler dileğinize nazaran istediğiniz halde yapabilirsiniz. )
Vişneleri tencere alın.
Su ve toz şeker,limon suyu ve karanfili ekleyip,toz şeker eriyene kadar karıştırın ve 40 dakika kadar kaynamaya bırakın.
Vişneleriniz yumuşayınca altını kapatın.
Haşlanan şerbeti geniş bir kaba alıp soğuduktan sonra servis edin. Afiyet olsun.
Mayhoş Tadı Ve Aromasıyla Limonlu Vişne Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
vişne şerbeti nasıl yapılır vişne şerbeti yapımı vişne suyu tarifi vişne suyu nasıl yapılır imagesvisneserbetitarifiresimli5ad429a540b98 Vişne şerbeti malzemeleri 1 kase vişne 1,5 su bardağı şeker 2 parca kabuk tarcın 5 adet karanfil 2 litre su Yeşil limon Vişne şerbeti tarifi Vişneleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru
Mis Üzere Limonlu Labneli Kek Tanımı İçin Malzemeler Kekin malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ. 1 su bardağından iki parmak eksik toz şeker (200ml) 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 adet limon rendesi 2 ,5 su bardağı un Şerbeti için 1 adet limon suyu Yarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru
Yaz aylarının sıcaklarında birazcık serinlemek icin Osmanlı Şerbetini tercih ediyorsanız sizlere resimli Osmanlı Şerbeti tarifi hazırladık Yapımı oldukca kolay olan Osmanlı Şerbeti tadının guzelliği ile de dillere destandır Şimdi hep birlikte guzel bir kase Osmanlı şerbeti yapıp icmeye ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru
Limonlu Pamuk Kek Tanımı İçin Malzemeler 4 adet yumurta 1,5 su bardağı şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt 1 adet limon ( kabukları rendelenecek suyu sıkılacak 1 paket vanilya şekeri 2 su bardağı +2 yemek kaşığı un 10 gr tereyağ Not bardak ölçünüz ne kadar ise keklerde tıpkı bardak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru
Osmanlı Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler 500 gram vişne 2 lt su 1 su bardağı toz şeker 1 çay kaşığı karanfil 1 adet çubuk tarçın Dilimli yarım limon 1 tatlı kaşığı kadar kök zencefil Osmanlı Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tencereye vişne ve su alınıp kaynamaya bırakılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Üst Alt