Mercimekli Bulgur Corbası Nasıl Yapılır
Resimli Mercimekli Bulgur Corbası Tarifi
Mercimekli Bulgur Corbası Yapılışı
Mercimekli Bulgur Corbası Resimli Tarif
Mercimekli Bulgur Corbası
imagesmercimeklibulgurcorbasitarifiresimli5ad44a5995cea
mercimekli bulgur corbası malzemeleri:
1 su bardağı pilavlık bulgur
yarım su bardağı kırmızı mercimek
1 baş soğan
2 adet kırmızı sivri biber
10 su bardağı et suyu
2 yemek kaşığı kullandığınız yağ
1 yemek kaşığı uzeri icin tereyağı
yarım yemek kaşığı nane
yeteri kadar kırmızı biber
mercimekli bulgur corbası tarifi:
mercimek ve bulgurları ayıklayıp yıkayın diğer tarafta bir tencereye yağ ve ince kıyılmış soğanları koyun ve hafif kavurun sivri biberleri sıcak suda 510 dakika bekletip kabuklarını soyun ince ince doğrayıp soğanlara ilave edin soğanlarla beraber bir miktar kavurun sonra onceden hazırlanmış et suyunu ilave ederek kaynatın
kaynamaya başlayınca bulgur ve mercimeği koyup ocağın altını yarıma getirin kısık ateşte mercimek ve bulgurlar iyice yumuşayana kadar pişirin tuzunu ekleyin ayrı bir yerde tereyağını eritin Ìcine pul biber ve nane ekleyerek corbanın ustune gezdirin servise sunun
Resimli Mercimekli Bulgur Corbası Tarifi
Mercimekli Bulgur Corbası Yapılışı
Mercimekli Bulgur Corbası Resimli Tarif
Mercimekli Bulgur Corbası
imagesmercimeklibulgurcorbasitarifiresimli5ad44a5995cea
mercimekli bulgur corbası malzemeleri:
1 su bardağı pilavlık bulgur
yarım su bardağı kırmızı mercimek
1 baş soğan
2 adet kırmızı sivri biber
10 su bardağı et suyu
2 yemek kaşığı kullandığınız yağ
1 yemek kaşığı uzeri icin tereyağı
yarım yemek kaşığı nane
yeteri kadar kırmızı biber
mercimekli bulgur corbası tarifi:
mercimek ve bulgurları ayıklayıp yıkayın diğer tarafta bir tencereye yağ ve ince kıyılmış soğanları koyun ve hafif kavurun sivri biberleri sıcak suda 510 dakika bekletip kabuklarını soyun ince ince doğrayıp soğanlara ilave edin soğanlarla beraber bir miktar kavurun sonra onceden hazırlanmış et suyunu ilave ederek kaynatın
kaynamaya başlayınca bulgur ve mercimeği koyup ocağın altını yarıma getirin kısık ateşte mercimek ve bulgurlar iyice yumuşayana kadar pişirin tuzunu ekleyin ayrı bir yerde tereyağını eritin Ìcine pul biber ve nane ekleyerek corbanın ustune gezdirin servise sunun