Metrolu Kozalak Pastası Tanımı İçin Gereçler
5 adet metro çikolata
Yarım paket margarin
2 yemek kaşığı bal
4 ,5 su bardağı mısır gevreği
Metrolu Kozalak Pastası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle margarini tencereye koyup eritiyoruz.
Daha sonra küçük küçük doğradığımız metre çikolatalarımızı ekliyoruz.
Bir kaşık yardımı ile çikolatalarımızı eritiyoruz.
Daha sonra içerisine iki yemek kaşığı bal ek edip bir cins daha karıştırıyoruz.
Son olarak da 4 buçuk yaklaşık su bardağı mısır gevreğini ekliyoruz kaşıkla karıştırıyoruz.
Ocağın altını kapatıyoruz.
Bir 2 dakika sonra fincan ile süratli bir biçimde şekillendiriyoruz.
Kaşık yardımıyla koyduktan sonra yavaşça oynadığım vakit çarçabuk çıkıyor hem imajı hem tadı süper denemenizi tavsiye ederim. Afiyet olsun artık.
Metrolu Kozalak Pastası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
5 adet metro çikolata
Yarım paket margarin
2 yemek kaşığı bal
4 ,5 su bardağı mısır gevreği
Metrolu Kozalak Pastası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle margarini tencereye koyup eritiyoruz.
Daha sonra küçük küçük doğradığımız metre çikolatalarımızı ekliyoruz.
Bir kaşık yardımı ile çikolatalarımızı eritiyoruz.
Daha sonra içerisine iki yemek kaşığı bal ek edip bir cins daha karıştırıyoruz.
Son olarak da 4 buçuk yaklaşık su bardağı mısır gevreğini ekliyoruz kaşıkla karıştırıyoruz.
Ocağın altını kapatıyoruz.
Bir 2 dakika sonra fincan ile süratli bir biçimde şekillendiriyoruz.
Kaşık yardımıyla koyduktan sonra yavaşça oynadığım vakit çarçabuk çıkıyor hem imajı hem tadı süper denemenizi tavsiye ederim. Afiyet olsun artık.
Metrolu Kozalak Pastası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı